Komentara: 3
Pregleda: 3036

Sportska sreda - najava dešavanja

12.05.2015. u 10:21h
Izvor: Subotica.com
U sred radne nedelje nekoliko subotičkih klubova boriće se za nove bodove i plasmane u naredni krug takmičenja. Svoje utakmice odigraće rukometaši, fudbaleri i fudbalerke.
Sportska sreda - najava dešavanja

Fudbal (SLV): Bačka 1901 - Dinamo (Stadion kraj Somborske kapije, 16,30 časova)

Prvi na teren će izaći fudbaleri Bačke 1901 koji će dočekati pančevački Dinamo, ekipu iz sredine tabele Srpske lige, grupa "Vojvodina". Meč 26. kola igra se u sredu od 16,30 časova na stadionu kraj Somborske kapije, a ulaz je besplatan.

Bačka se trenutno nalazi na poziciji broj 4, samo tri boda manje od trećeplasirane "Doline" koju je prilično ubedljivo savladala u prošlom kolu. Do kraja sezone ostalo je da se odigra još pet kola.

Fudbal (JSL):  Spartak - Donji Srem (Gradski stadion, 17 časova)

Pola časa kasnije verovatno odlučujući meč za opstanak u Super ligi. U goste dolazi ekipa Donjeg Srema koja je za jedan bod bolje plasirana od Spartaka i trenutno se nalazi na poziciji koja vodi u baraž sa trećeplasiranom ekipom Prve lige.

Koliko je ekipi i Pećinaca važan ovaj meč govori da su još juče popodne stigli u Suboticu kako bi se što bolje pripremili za utakmicu koja je i njima veoma značajna. Meč 27. kola Jelen super lige između Spartaka i Donjeg Srema igra se u sredu od 17 časova na Gradskom stadionu, a ulaz je besplatan. FK "Spartak" je pozvao sve koji su u mogućnosti da dođu sutra na stadion i pruže neophodnu podršku kako bi subotički tim izbegao ispadanje iz najvišeg nacionalnog ranga takmičenja.

Poslednji duel ove dve ekipe odigran krajem novembra prošle godine završen je bez pobednika (1:1).

Rukomet (SRLS - plejof): Spartak - Metaloplastika (Hala sportova, 19 časova)

Rukometaši Spartak Vojputa posle pobede nad Jugovićem pokušaće da zabeleže i četvrtu pobedu u plejofu, zadrže poziciju broj dva i tako nastave poteru za novosadskom Vojvodinom koja u ovom doigravanju ima maksimalan učinak. Meč 7. kola igra se u sredu od 19 časova, a ulaz je 100 dinara.

Fudbal (Žene - polufinale Kupa): Spartak - Mašinac (Niš, 16,30)

Fudbalerke Spartaka odigraće sutra u Nišu meč polufinala Kupa Srbije protiv Mašinca, a taj susret igra se sa početkom u 16,30 časova. Subotički ženski kolektiv je u nedelju obezbedio petu uzastopnu titulu šampiona države, šestu u 45-ogodišnjoj istoriji kluba, a sasvim je realno da i odbrane i titulu osvajača Kupa, ali za to je potrebno da pokažu na terenu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3036

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbal

ženski fudbalski klub spartak

rukometni klub spartak

rukomet

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

rukometni klub spartak vojput

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.