Komentara: 8
Pregleda: 4818

Kapije Gradskog stadiona protiv Donjeg Srema širom otvorene (sreda, 17 časova)

11.05.2015. u 12:43h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka u sredu igraju verovatno odlučujući meč za opstanak u Super ligi. U cilju omogućivanja što brojnije podrške domaćem timu rukovodstvo JKP "Stadion" donelo je odluku da u sredu omogući besplatan ulazak na Gradski stadion. Meč između Spartak i Donjeg Srema igra se u sredu od 17 časova.
Kapije Gradskog stadiona protiv Donjeg Srema širom otvorene (sreda, 17 časova)

Fudbalski klub "Spartak" vodi tešku borbu za opstanak u Super ligi i na samo tri kola do kraja potrebno je da ostvari barem jednu pobedu kako bi se izvukao iz opasne zone koja vodi u niži rang - Prvu ligu.

Fudbalere Spartaka očekuju još dva meča pred domaćom publikom - protiv Donjeg Srema u sredu (17 časova) i u poslednjem kolu protiv Čukaričkog (nedelja, 24. maja u 17 časova), dok u međuvremenu gostuju ekipi Rada.

Po propozicijama Fudbalskog saveza Srbije, odnosno Zajednice superligaša poslednje dve ekipe, među kojima je trenutno i Spartak, napuštaju super ligu i sele se u niži rang, dok 14. ekipa (trenutno Donji Srem) ide u baraž, odnosno bori se za opstanak protiv trećeplasirane ekipe Prve lige.

U dosadašnjem delu prevenstva FK "Spartak" ima šest pobeda, trinaest poraza i osam nerešenih susreta, odnosno 26 osvojenih bodova, jedan manje od Donjeg Srema, dva manje od Napretka i četiri manje od Voždovca i ukoliko ne ostvare pobedu protiv Donjeg Srema šanse za opstanak će biti minimalne.

U cilju podrške domaćem timu rukovodstvo JKP "Stadion" na predlog FK "Spartak" odlučilo je da u sredu, 13. maja, otvori kapije Gradskog stadiona i omogući besplatan ulaz za sve koji će biti u prilici da daju neophodnu podršku plavo-belima.

Kapije Gradskog stadiona protiv Donjeg Srema širom otvorene (sreda, 17 časova)

U saopštenju FK "Spartak" povodom ovog događaja stoji: "Zbog značaja utakmice za opstanak kluba u Super ligi, rukovodstvo Spartaka je uputilo Molbu JKP Stadion da ulaz na utakmicu bude besplatan. Velikim razumevanjem aktuelne situacije od strane rukovodećih ljudi iz JKP Stadion na čelu sa direktorom Robertom Totom, ulaz na utakmicu koja se igra u sredu će biti besplatan."

Fudbalski klub "Spartak" poziva navijače, simpatizere i sve one kojima je Spartak u srcu da dođu u sredu na tribine Gradskog stadiona da glasno, ali nadasve fer i sportski navijaju za domaću ekipu i daju vetar u leđa plavo-belima u cilju osvajanja preko potrebnih bodova za dalju budućnost ovog kluba u Super ligi.

Meč Spartak - Donji Srem igra se u sredu od 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 4818

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

jkp stadion subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.