Komentara: 0
Pregleda: 2471

Sportska dešavanja za vikend

31.03.2017. u 10:19h
Izvor: Subotica.com
Većina sportskih klubova iz Subotice čije su sezone još uvek u toku u narednih nekoliko dana takmičiće se izvan svog grada. Odbojkaši Spartaka večeras od 19 časova igraju pretposlednji meč Prve lige.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

Posle dvonedelje pauze zbog obaveza reprezentacije nastavlja se takmičenje u Superligi. Fudbaleri Spartaka u subotu od 16 časova na našem najvećem stadionu igraju protiv Crvene zvezde. Srpskoligaš Bačka 1901 posle plasmana u finale Kupa subotičkog područja takođe u subotu gostuje, ali u Vršcu. Fudbalerke Spartaka su završile ligaški deo sezone i očekuje ih plejof, odnosno borba za odbranu titule, duple krune.

Košarka

Posle fantastične pobede nad Borcem u sredu košarkaši Spartaka u ponedeljak (18 časova) igraju verovatno i odlučujući meč sezone protiv Mladosti u Zemunu. Do kraja prvoligaškog dela sezone ostalo je da se odigra još tri kola, Spartak ima dva vezana gostovanja (Mladost i OKK Beograd) i za kraj dočekuje Napredak.

Odbojka

Odbojkaši Spartaka u duelu gornjeg dela tabele savladali su u Starčevu Borac sa 3:1 i na dva kola do kraja drže drugu poziciju i već sada je izvesno da će u baraž za popunu Superlige i u duel sa beogradskim Partizanom. U poslednjem ligaškom domaćinstvu večeras (petak) od 19 časova dočekuju trećeplasiranu Kosovsku Mitrovicu.

Plivanje

Na bazenu u Dudovoj šumi u subotu se održava VII Međunarodni plivački miting "Subotičkih 200 i više 2017" za dečake i devojčice (2000-2008). Turnir će biti održan u disciplinama 400m mešovito i slobodno, 200m slobodno, delfin, leđno, prsno i mešovito, zatim 800m slobodno za devojčice i 1500m slobodno za dečake. Po programu početak takmičenja je u 9,30 časova, dok će 15 minuta ranije tradicionalni turnir biti svečano otvoren.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2471
Povezane teme

sportski pregled

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.