Komentara: 0
Pregleda: 1439

Fudbaleri Bačke 1901 u finalu Kupa subotičkog područja

30.03.2017. u 15:04h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 u finalu Kupa subotičkog područja

Fudbaleri Bačke 1901 minimalcem protiv ekipe TSC u Bačkoj Topoli "overili" su plasman u finale Kupa subotičkog područja gde će se sastati sa Bečejom koji je sa 4:0 pobedio Srbobran. Jedini pogodak za Bačku postigao je Stamenković u 64. minutu.

Pobeda "crvenih đavola" je mogla biti i ubedljivija da je kapiten Kiš desetak minuta pre kraja meča iskoristio kazneni udarac. Šefovi stručnih štabova dali su priliku mlađim igračima koji su opravdali poverenje i učinili meč diniamičnim i zanimljivim za gledanje.

Subotičani su do sada sve mečeve Kupa voljom žreba igrali na strani, a 5. aprila će saznati da li će baš u borbi za trofej igrati pred svojom publikom.

Za subotičke crveno-bele na ovom susretu nastupili su: Tasić, Sili, Milikić, Kiš, Pejović, Zolnajić, M Stošić (Šijačić), Stamenković, D. Francišković (Vojnić), Nađ (Spremo), Bursać.

Za vikend se nastavlja prvenstvo u Srpskoj ligi, grupa "Vojvodina", a Bačku u subotu (15,30h) očekuje gostovanje u Vršcu, sedmoplasiranoj ekipi koja ima isti broj bodova kao i Bačka 1901.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1439
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.