Komentara: 1
Pregleda: 4021

Sportska dešavanja za vikend

03.03.2017. u 16:03h
Izvor: Subotica.com
Izuzetno uzbudljiv sportski vikend je pred nama. Subotička publika biće u prilici da prati fudbal, košarku, rvanje, rukomet, vaterpolo i hokej na ledu. Na Paliću se održava polumaratonska trka i trka zadovoljstva.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

Posle pobede u Ivanjici u jednoj dinamičnoj i nadasve zanimljivoj utakmici za superligaške standarde Spartak u subotu od 14 časova dočekuje Čukarički. Ekipa Andreja Černišova u poteri je za plejofom, a naredna prepreka na tom putu je nezgodni Čukarički koji vodi strateg koji je vrlo često iz Subotice sa svojom ekipom odlazio dobro raspoložen.

Košarka

Muški košarkaški klub "Spartak" nije se lepo proveo u Vršcu, trener Subotičana je bio vidno nezadovoljan izdanjem ekipe na ovom gostovanju. Nakon samokritičke analize i prihvatanja činjeničnog stanja ekipa je spremna da pred svojom publikom u duelu protiv Tamiša pokaže svoje pravo, ratničko lice. Meč se igra u nedelju od 19 časova. Više detalja u povezanoj vesti.

"Golubice" ovaj vikend ne igraju jer je njihov red da se duel sa Vojvodinom registruje službenim rezultatom, jer je novosadska ekipa odustala od takmičenja još na startu sezone.

Rvanje

Rvački klub "Spartak" u subotu je domaćin Kupa Srbije za seniore. Najavljen je dolazak najboljih takmičara iz cele Srbije tako da ljubitelje ove drevne borilačke veštine nesumnjivo očekuje pregršt zanimljivih i kvalitetnih borbi. Turnir počinje u 11,30 časova, a održava se u Hali sportova.

Odbojka

Nakon velike pobede na svom terenu protiv Mladog radnika, Subotičani ovaj vikend gostuju u Futogu. Meč se igra u subotu od 16 časova i ovo bi trebao da bude jedno od lakših, a sigurno jedno od bližih gostovanja.

Ženska ekipa Spartaka u okviru 17. kola Superlige u subotu od 18 časova gostuje Vizuri u Beogradu. "Golubice" su još ranije obezbedile opstanak pa mogu da odigraju rasterećenije.

Rukomet

Rukometaši Spartak Vojputa u okviru 19. kola Super rukometne lige Srbije u subotu od 18:45h dočekuju ekipu Vojvodine. "Putari" su još ranije obezbedili mesto u plejofu, ali vojvođanski derbi ima posebnu draž. S obzirom na dosadašnje rezultate dva sutrašnja rivala za očekivati je da to bude kvalitetan meč i da gledaoci isprate mnogoštvo atraktivnih akcija.

Vaterpolo

Vaterpolo klub "Spartak-Prozivka" za vikend je domaćin polufinalnog turnira Kupa Srbije za igrače do 15 godina. Mečevi se igraju na bazenu SRC "Prozivka". Pored domaće ekipe za mesto u finalu kroz turnir u Subotici boriće se ekipe Taša, Rasine i Crvene zvezde (igra svako sa svakim, prve dve ekipe idu na završni turnir).

Pored takmičenja za Kup, svoj poslednji ovosezonski ligaški meč odigraće i seniori VK "Spartak-Prozivka" koji će na svom bazenu dočekati ekipu Banja Luke. Subotičani su još ranije obezbedili učešće u plejofu za popunu Prve A lige. Meč počinje u 19 časova. Ulaz je slobodan.

Hokej

Sezona hokeja na ledu u Subotici privodi se kraju. Hokej klub "Spartak" predstojećeg petka i u subotu organizuje završnu manifestaciju na kojoj će okupiti hokejaše svih generacija iz Srbije, Kanade i Hrvatske. Više o dešavanju u povezanoj vesti.

Trčanje

Atletsko rekreativni klub "TRON" u subotu će po 10. put biti domaćin najboljim, najupornijim i najpozitivnijim zaljubljenicima u trčanje. Trčaće se polumarataon (21km) i trka zadovoljstva (7km). Početak trke je u subotu, 4. marta u 11 časova ispred Velike terase na Paliću. Više detalja u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 4021

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.