• Pregleda: 5160

Završni vikend sezone hokeja na ledu

Završni vikend sezone hokeja na ledu

Sezona hokeja na ledu u Subotici privodi se kraju. Hokej klub "Spartak" predstojećeg petka i u subotu organizuje završnu manifestaciju na kojoj će okupiti hokejaše svih generacija iz Srbije, Kanade i Hrvatske.

Na ledenoj ploči Gradskog klizališta svoju veštinu prikazaće preko stotinu dece a njihov program počinje u petak. Nastaviće seniori koji se od 19 časova sastaju sa HK Beograd, dok od 21 čas kombinovana kadetsko-juniorska selekcija izlazi na megdan gostima iz Kanade.

Subota je predviđena za druženje. Program počinje od 17 časaova kada dolazi ekipa Siscia iz Siska i trajaće do kasnih večernjih časova, a očekuje se i dolazak predsednika Hokej saveza Srbjie Marka Milovanovića.

Izvor: TV Subotica

povezane teme

2
Sale Odgovori
Kad bi ovako uspesno mogli da organizujemo i neki krov kao sto organizujemo turnire bilo bi super!!! Samo da nam se ispuni obećano , a ne da u zadnjem momentu uvek nešto iskrsne!!!
sloba958 Odgovori
Super
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.