Komentara: 0
Pregleda: 3213

Sportska dešavanja za vikend

24.02.2017. u 09:47h
Izvor: Subotica.com
Pred subotičkom publikom u naredna tri dana nadmetaće se odbojkaši, odbojkašice i rukometaši. Zanimljiv sportski vikend otvaraju večeras odbojkašice koje od 19 časova dočekuju MD Zrenjanin.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

Posle poraza u Subotici od Vojvodine ekipa Andreja Černišova u subotu od 14 časova gostuje u Ivanjici ekipi Javora. Fudbalerke Spartaka su trenutno na pripremama na Zlatiboru, a njihovo prvenstvo počinje 25. marta, a za nešto manje od mesec dana prva takmičarska utakmica u 2017. godini u okviru osmine final Kupa Srbije. Fudbalere Bačke očekuje još dve nedelje priprema,a onda sledi nastavak u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina i duel protiv poslednje plasiranog Radničkog iz Šida, na Stadionu kraj Somborske kapije

Košarka

Košarkaši Spartaka nakon nastupa na završnici Kupa Radivoja Koraća prošle sedmice u Nišu svu pažnju preusmeravaju na takmičenju u KLS, odnosno borbu za Supeligu. Naredni protivnik je Vršac, meč se igra u nedelju u Vršcu, a duel će biti prenošen preko kanala ArenaSport 3. Najavu meča pogledajte u povezanoj vesti.

Košarkašice Spartak su u vanrednom kolu odigranom u sredu poražene od Crvene zvezde u Beogradu (77:47), a već u subotu u okviru 20. kola Prve lige Srbije dočekuju ekipu Vrbas Medela koja u Suboticu dolazi posle pobede nad ekipom Šapca. Meč se igra od 16,30 u Hali sportova.

Odbojka

Odbojkaše Spartaka u nedelju od 19 časova očekuje derbi meč 16. kola u kojem dočekuju lidera Prve lige, ekipu Mladog radnika i ovaj duel bi mogao mnogo toga da reši što se tiče Spartakovog napretka u viši rang takmičenja. U prvom ovosezonskom meču Požarevci su bili bolji na svom terenu sa 3:0, ali Subotičani igraju odlično i sigurno pa se očekuje da ovaj meč opravda epitet derbija kola, ali i prvenstva. Utakmica se igra u subotičkoj Hali sportova.

Nastavlja se takmičenje za odbokašice. Spartak u okviru 16. kola Superlige večeras (petak) od 19 časova dočekuje pretposlednju u ekipu prvenstva - MD Zrenjanin. Subotičanke su obezbedile opstanak u elitnom rangu ali u naredn tri kola imaju obavezu da odigraju maksimalno i koncentrisano, iako se neće boriti za plejof, kao što su nas navikle godinama unazad.

Vaterpolo

Mlade vaterpoliste Spartak-Prozivke u subotu očekuje derbi meč grupe, protiv jedine neporažene ekipe u dosadašnjem delu sezone, trofejnog Bečeja. Ekipa Nemanje Andrića vezala je dve ubedljive pobede i sa velikim samopouzdanjem odlazi u Bečej na duel protiv favorita grupe, ali sa velikom željom da se "potuku" u bazenu i iznenade. U poslednjem kolu Spartak-Prozivka ugostiće ekipu Banja Luke.

Rukomet

Rukometaši Spartak Vojputa nakon pobede u Kostolcu u subotu od 19 časova dočekuju ekipu Morave u okviru 18. kola Super rukometne lige Srbije. Utakmica važna za Spartak Vojput jer bi pobedom overili ulazak u plejof, odnosno plasman među šest najboljih ekipa u državi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3213

Povezana vest

Povezane teme

najava sportskog vikenda

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.