Komentara: 0
Pregleda: 4038

Sportska dešavanja za vikend

09.12.2016. u 10:06h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelje sporta u Subotici za vikend očekuje izuzetno bogat sportski program. Prvi na teren večeras izlaze odbojkaši, sutra će biti velikog i malog fudbala, ženske košarke, stonog tenisa i vaterpola.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi posle važne pobede u Novom Pazaru u subotu na svom terenu dočekuju Bačku. Meč 20. kola, pretposlednji u ovoj godini, igra se na Gradskom stadionu u Subotici u subotu od 13 časova.

Mali fudbal

Ljubitelje malog fudbala predstojećeg vikenda očekuje osamnaest mečeva grupne faze Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. Parove i satnicu odigravanja možete da pogledate u povezanoj vesti.

Odbojka

Odbojkaši Spartaka u 9. kolu Prve lige Srbije večeras (petak) od 19 časova dočekuju Borac iz Starčeva, dok odbojkašice svoj superligaški meč igraju u subotu (15h) na gostovanju Dinamu u Pančevu.

Košarka

Pretposlednjim kolom u 2017. godini nastavlja se i prvenstvo za košarkaše, a ovog vikenda (subota, 19 časova) Spartak gostuje Borcu u Čačku. Naredni protivnik košarkašicama Spartaka je poslednje plasirana Vojvodina koja je ove sezone bez pobede. Za razliku od muške ekipe, dame će do kraja godine odigrati još 4 kola, a duel protiv Vojvodine igra se  u Subotici, u subotu od 18 časova.

Rukomet

Posle pobede nad Crvenom zvezdom "putari" su napredovali na tabeli za jednu poziciju i trenutno su četvrti. U nedelju od 18 časova Subotičani gostuju u Požarevcu, ekipi iz donjeg dela tabele.

Stoni tenis

Predstojećeg vikenda očekuje nas bogat stonoteniski vikend. U subotu od 18 časova superligaška ekipa Spartaka u Stonoteniskom centru Subotica dočekuje šampiona Srbije Crvenu zvezdu iz Beograda, dok će prvoligaška ekipa Spartak STOSS dočekati Borac iz paraćina. Dan kasnije na istom mestu održava se memorijalni turnir "Vilim Harangozo" za seniore, a koji se boduje za zvaničnu reng listu Srbije. Turnir počinje u 9 časova.

Vaterpolo

Meč 4. kola Prve B lige između Spartak-Prozivke i PVK Bečej odigraće se u subotu od 19 časova na bazenu SRC "Prozivka". Ulaz je slobodan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4038

Povezana vest

Povezana dešavanja

Povezane teme

najava sportskog vikenda

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.