Komentara: 2
Pregleda: 2405

Rukometaši Spartaka savladali Crvenu zvezdu (29:26)

08.12.2016. u 14:19h
Izvor: Subotica.com
Posle tesnog poraza u Pančevu ekipa Slaviše Lakovića morala je vrlo brzo da skrene misli na narednog protivnika, beogradske crveno-bele, lideru Superlige. Odličnom igrom većim delom meča "putari" su iznenadili Crvenu zvezdu u Subotici i zabeležili važne bodove u borbi za plejof.
Rukometaši Spartaka savladali Crvenu zvezdu (29:26)

Među boljim pojedincima u redovima Spartaka bili su Potpara sa osam preciznih realizacija i golman Abadžić koji je zaključao svoj okvir i odigrao vrlo važnu ulogu u sinoćnjoj pobedi Subotičana.

Blaga neizvesnost bila je te u prvih desetak minuta meča, ali kako je vreme odmicalo igra Spartaka je bila sve sigurnija, sve je funkcionisalo, a gosti iz Beograda nisu mogli da nađu put povratka u ovaj meč.

Posle prvih 30 minuta domaći su imali +3, a sa istom prednošću su i završili meč. Posebnu sigurnost i odlučnost "putari" su pokazali u poslednjih 10 minuta kada otišli i na +6, ali Beograđani nisu posustajali, gajili su nadu da u ovom meču mogu više da urade, međutim pitao se i protivnik.

Crvena zvezda je pokušala jakom i agresivnom odbranom u završnici da izvrši dodatni pritisak na organizaciju igre Spartaka, ali vreme je igralo za domaće i na kraju posle poslednjeg sudijskog zvižduka bilo je jasno da bodovi ostaju u Subotici.

Spartak Vojput - Crvena zvezda 29:26 (14:11)

Sedmerci: Spartak Vojput: 5/5, Crvena zvezda 0/2.
isključenja: Spartak Vojput 10 min, Crvena zvezda 12 min.

Spartak Vojput: Kosović, Kojadinović, Bojanić, Đekić 2, Radović 2, Perović, Stevanović 2, Potpara 8, Medić 1, Delibašić, Petrović, Ristić, Županjac 6, Jelić 4, Rakocija 4, Abadžić.

Crvena zvezda: Šotić 3, Pavlović, Mošić 6, Đorović 3, Prodanović 2, Andrejević, Gačević, Ljubojević, Ljubenović 9 odbrana, Šćepanović 4, Zlatanović 1 odbrana, Matičić, D. Babić 5, Kljajić 2, Leovac, A. Babić 1.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2405
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.