Komentara: 3
Pregleda: 4155

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Crvenom zvezdom u prijateljskoj utakmici

14.11.2013. u 19:13h
Izvor: Subotica.com
Spartak i Crvena zvezda iskoristili su pauzu u šampionatu tako što su odigrali prijateljski meč u kojoj su obe ekipe igrale sa uslovno rečeno rezervnim sastavima, ili u najmanju ruku dali priliku igračima koji su imali manju minutažu tokom sezone. Meč je završen bez pobednika - 1:1.
Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Crvenom zvezdom u prijateljskoj utakmici

FK "Crvena zvezda" bio je domaćin Spartaku pred zatvorenim kapijama našeg najvećeg stadiona.

Treneri Stojanović i Kanatlarovski suprotstavili su svoje timove u kombinovanim sastavima pa su tako za Spartak zaigrali Jovanić, Stevanović, Radović, Cicmil, Puškarić, Kovačević, Trivunović, Mrkela, Torbica, Šarac, Nosković i kao rezerve Janošević, Farkaš, Antonić, Vidović, Vojvodić, Džugurdić, Milivojev, Jondić, Mezei, Marković i Popara.

U redovima Crvene zvezde takođe moglo je da se vidi veliki broj imena skoro pa nepoznatih široj javnosti, ali i jedan broj prvotimaca kao što su Vesić, Ahčin, Arauho, Lazić, Nenadić, Jokić, Savićević, Mirić, Mladenović, Mihajlović, Onjilo i rezerve Trkulja, Đorđević, Đuričković, Čikić i Grujić.

Meč je završen rezultatom 1:1 (1:0). Zvezdu je u prednost doveo Vukan Savićević, koji je danas bio kapiten beogradskog tima. Savićević je sa bele tačke pogodio za vođstvo domaćih i sa prednošću Crvene zvezde otišlo se na odmor.

Već na startu drugog dela (57' minut) igre Torbica je centrirao sa leve strane, a najbolji u skoku bio je Radović koji je postavio, ispostavilo se, konačanih 1:1.

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Crvenom zvezdom u prijateljskoj utakmici

(foto: crvenazvezdafk.com)

Ovaj prijateljski meč došao je kao dobra priprema igračima i stručnom štabu oba tima pošto ih posle dvonedeljne pauze očekuju dueli u šampionatu, odnosno mečevi u kojima Zvezda dočekuje ekipu Slobode pred praznim tribinama Marakane, dok Spartak gostuje Partizanu, takođe pred praznim tribinama stadiona JNA.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4155

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.