• Pregleda: 2835

Solidarnost: Osnovni sud je sramota za grad

Solidarnost: Osnovni sud je sramota za grad

Rad Osnovnog suda u Subotici je sramota za naš grad i za Srbiju, rečno je u Udruženju građana Solidarnost. Oni navode da se sudske odluke moraju poštovati i prihvatiti, ukoliko su donete po zakonu i ukoliko se temelje na pravdi i realnim argumentima, što sa slučajem 500 tužbi radnika Severa ka ATB-u nije slučaj.

Iako sud navodi da su tužbe zastarele, jer je od kupoprodajnog ugovora koji su sklopili ATB i SEVER prošao vremenski period od 5 godina, u udruženju Solidarnost kažu da je datum kupoprodajnog ugovora lažan.

Oni takođe navode da je Sud morao da proveri tačan datum kuporodajnog ugovora jer na ovaj način vređu inteligenciju čoveka i vrše teror nad građanima. 

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

7
Zoran Odgovori
Pa ljudi sta se cudite sve je korumpirano,svako grabi i sakom i kapom,sve dok ZUTI drze vlast,*** cenzurisano ***,sta ocekivati?
Milka Odgovori
Tek ste sada to shvatili ?
KORUPCIJA Odgovori
Korupcija je nevidjena! Vise od toga se ne mora reci, sve je jasno.
rax Odgovori
pritisak na ove nase sudove moze samo preko medjunarodnih sudova, pravac u stasburg i zaliti se na ljudska prava, jer svaki covek ima pravo na "pravo" i to blagovremeno. kada se nakupi dovoljno materijala na medjunarodnim sudovima, oni ce se pobrinuti o nasim sudovima, a ne mi smrtnici, koji smo pokradeni, poniizeni i na prosjackom stapu.
Pera Odgovori
Sve dok narodnu ne pukne film.Onda biž te gde god znate.A akteri ne morala,korupcije ne ljudskosti se znaju!
vip Odgovori
Mislim da je @Pera sve rekao. BEZITE DOK VAM NIJE KASNO!! Jer cemo se uhvatiti motike, asova, lopata i ostalih pribora pa cemo da vidimo hocete li i dalje da pljackate ili cete biti uveliko pod crnom zemljom! Vec je odavno trebalo to da se uradi ali sve mi se cini da ce biti to uskoro!
Solidarnost Odgovori
Sledeću konferenciju za štampu uključite Gospodina LJUBOMIRA Đorđevića i Gospođu Šarlotu Kovačević oni su veoma direktni i konkrentni , njihova izlaganja su za desetku , oni iznose imenom i prezimenom a takvi je mala, dosta je građanima Subotice da se iznosi uopšteno , zašto se ne iznosi u javnost o stečaju u IKOMU, i otpuštanju radnika SEVERA, sve treba da znaju građani Subotice.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.