Komentara: 48
Pregleda: 6019

SNS: Optužbe DS-a su licemerne i besmislene

13.09.2015. u 14:23h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Subotica, kao reakciju na saopštenje GrO Demokratske stranke Subotica pod naslovom "Neopravdano povećanje cena usluga JKP" prenosimo u celosti.
SNS: Optužbe DS-a su licemerne i besmislene

Srpska napredna stranka poručuje, povodom izrečenih neistina Demokratske stranke da je Srbija najsiromašnija zemlja u Evropi, da je Srbija znatno osiromašila zbog šesnaestogodišnjeg pustošenja zemlje upravo od strane demokrata. Krivce bi svakako trebali da potraže u svojim redovima, među svojim čuvenim ekspertima, koji su obezvredili svoju zemlju, radnike, preduzeća, ustanove i svega čega su se dohvatili.

Pre nego što stanu u "odbranu" javnog interesa, za demokrate bi bilo bolje da sakriju šta im radi šef pokrajinskog režima i prvi čovek njihove stranke, Bojan Pajtić. Rasipnička politika Demokratske stranke odvela je državna preduzeća u propast, a građani su na svojoj koži najbolje osetili kako se DS brine za narodne pare. Pustošenje državnih fondova, uništenje domaće privrede i ogroman broj otpuštenih radnika, zbog čega su građani Srbije dovedeni na ivicu siromaštva, produkt su vladavine ove stranke. Licemerno je sada da neko ko se bahatio i ko je ponizio svakog radnika, seljaka, penzionera, prosvetara, inženjera, doktora i svakog građanina Srbije, govori o životu i dostojanstvu običnih ljudi.

Srpska napredna stranka svesna je da se stvari neće rešavati preko noći, ali ističe da preduzeća kojima rukovode kadrovi SNS posluju pozitivno. Ti rezultati su posebno vidljivi u Subotici, gde je stranka uložila ogromne napore da dovede investitore i realizuje brojne investicije u komunalni razvoj grada. Zbog svih ovih preduzetih mera DS napadi su licemerni i nemaju smisla, posebno u najvećem gradu na severu Bačke. Biti na vlasti za nas znači učiniti sve kako bi se poboljšao život građana i kako bi se oporavila država zahvaljujući reformama Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 48
Pregleda: 6019

Povezana vest

Povezane teme

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.