Komentara: 9
Pregleda: 33319

Smrt stigla iz „mercedesa“?

10.10.2010. u 11:09h
Izvor: Alo.rs
<p>Dva dana nakon zločina na periferiji Subotice, kada je nožem izbodena, a potom zaklana učenica drugog razreda Hemijske tehnolo&scaron;ke &scaron;kole Milica Bara&scaron;in (16), policija jo&scaron; nije identifikovala ubicu.</p>
Smrt stigla iz „mercedesa“?

Do juče je privedeno desetak muškarca, među kojima se nalazio i njen momak, ali su svi ubrzo pušteni. Fokus istrage, kako „Alo!" saznaje, usmeren je sada u drugom pravcu, koji podrazumeva njena poznanstva i, eventualno, emotivne veze.

Mada minule nedelje nije išla u školu, Milica je u četvrtak zamolila baku Stojanku Simendić da naveče ode do drugarice. Da li je bila kod drugarice ili je to bio samo izgovor, još se ne zna, tek pri povratku, oko 22 časa, nadomak kuće, u naselju Zorka, tinejdžerka je ubijena.

- Žalila mi se pre nedelju dana da je dva dana često prati crni blindirani „mercedes". Jednom ju je vozač čak i uhvatio za ruku, ali je ona uspela da pobegne. Rekla mi je da joj je i pretio. Nisam to rekla ni njenoj majci da je ne bih uznemiravala. Moguće da je to Milica saopštila i svojoj razrednoj starešini, ali nisam sigurna. Sada, eto, dogodilo se ono najgore - priča Miličina baka Stojanka Simendić.

„Alo!" saznaje da je Milica ubijena na oko pedesetak metara od kuće, neposredno uz „somborsku prugu", dok je slušala muziku sa MP3 uređaja. Sumnja se da zbog toga i nije čula ubicu, koji ju je čekao u zasedi. Ubica joj je odsekao i kažiprst leve ruke, dok su na ostala dva prsta ostali tragovi!

Izvori iz policije pretpostavljaju da je ubica nasrnuo iznenada, s leđa, a da je žrtva pokušavala rukama da se oslobodi stiska oko vrata. Pronađena je nakon pola sata, u lokvi krvi. Zločinac joj je bukvalno prerezao vrat. Zločin kakav nije zapamćen u severnoj Bačkoj u poslednjih dve decenije uznemirio je mnoge Subotičane, prvenstveno roditelje koji naprosto opsedaju policiju pitajući da li mogu pustiti sinove i ćerke u grad. Međutim, policija se ne oglašava, tvrdeći da je u pitanju „komplikovan slučaj", ali i to da je svaka zabrinutost izlišna. Milica Barašin sahranjena je juče po podne na gradskom groblju u rodnom Somboru, odakle se pre dve godine sa majkom preselila u Suboticu


Nemac pokrio troškove

Nemački biznismen Rudolf Valter, u čijem gradskom hotelu „Galerija" kao spremačica radi Svetlana Simendić, majka nastradale devojčice, sam je ponudio da pokrije sve troškove vezane za sahranu. Kako saznajemo, iznajmio je i autobus za prevoz svih prijatelja i rodbine na Miličinu sahranu u Sombor.

Izvor: Alo.rs
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 33319

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.