Komentara: 85
Pregleda: 13396

Smena na mestu načelnika Severnobačkog okruga

20.01.2014. u 16:09h
Izvor: RTV Yueco
Vlada Srbije razrešila je Nikolu Repca dužnosti načelnika Severnobačkog okruga, a na njegovo mesto, na sednici održanoj 17. januara, postavila Dragog Vučkovića, objavljeno je u Službenom glasniku.
Smena na mestu načelnika Severnobačkog okruga

Repac, član Srpske napredne stranke, na ovu funkciju imenovan je krajem novembra 2012. godine, takođe odlukom Vlade Srbije.

Vučković, član Gradskog veća zadužen za investicije pre prekomponovanja vlasti u Subotici, takođe je član SNS-a, s tim da je u ovu stranku ušao prošle godine zajedno sa još većim brojem članova Demokratske stranke Srbije.

SNS je krajem novembra postao deo nove vladajuće većine zajedno sa Savezom vojvodjanskih Madjara, Socijalističkom partijom Srbije i Demokratskim savezom Hrvata u Vojvodini.

Od tada do danas u dva navrata su na sednici Skupštine grada iskazana javna neslaganja među odbornicima SNS, prvi put povodom određenih kadrovskih rešenja, a drugi put povodom predloga budžeta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 85
Pregleda: 13396

Povezana vest

Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

dragi vučković

severno bački okrug

nikola repac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.