Komentara: 121
Pregleda: 24563

Ilija Maravić smenjen sa mesta direktora „Elektrodistribucije“ Subotica

30.01.2014. u 19:11h
Izvor: Subotica.com
Ilija Maravić, dosadašnji direktor „Eletrodistribucije“ Subotica, smenjen je danas sa te funkcije, i na njegovo mesto je, kako saznaje naš portal, odlukom Nadzodnog odbora „Elektroprivrede“ Srbije, imenovan Stevan Bakić.
Ilija Maravić smenjen sa mesta direktora „Elektrodistribucije“ Subotica

Tu informaciju nam je potvrdio i Bogdan Laban, uz Gojka Radića i pomenutog Iliju Maravića, jedan od poverenika Srpske napredne stranke za Suboticu, koji je naglasio da je to logičan sled događaja, jer „postoje ljudi u stranci koji su stranački vojnici i rade u interesu stranke, i postoje oni koji ne poštuju stranačke organe“.

Podsetimo, nedavno je sa funkcije načelnika Severnobačkog okruga smenjen Nikola Repac, takođe blizak „pobunjenom krilu“ subotičkog SNS-a predvođenom Ilijom Maravićem i prof. dr Radmilom Todosijevićem, a na njegovo mesto je postavljen Dragi Vučković.

Obe rokade su izvršene u korist struje bliske Gojku Radiću i Bogdanu Labanu, pa je i ovo jasan signal, uz reimenovanje Radića u predsedništvo SNS-a, na čijoj strani je vrh naprednjaka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 121
Pregleda: 24563

Povezana vest

Povezane teme

elektrodistribucija

ilija maravić

elektrodistribucija subotica

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.