Komentara: 61
Pregleda: 32516

Smena na čelu subotičke policije?

15.12.2020. u 09:40h
Izvor: Subotica.com  / Nova.rs
Ministar policije Aleksandar Vulin smenio je načelnika policije u Subotici Nenada Sekulića i na njegovo mesto vratio Borivoja Mucalja, nezvanično saznaje portal Nova.rs.
Smena na čelu subotičke policije?

Borivoj Mucalj je sa mesta načelnika Policijske uprave Subotica, na kojem je bio trinaest godina, smenjen nakon ubistva Mirka Milićevića, koji je likvidiran u blizini svoje kuće, u Novom gradu, 1. jula 2016. godine.

Kako se tada smatralo, likvidacija Milićevića bila je glavni razlog za smenu Mucalja. Mediji su izveštavali da je Milićević neposredno pre atentata zatražio zaštitu od policije zbog pretnji, ali da mu to nije uslišeno.

Smena na čelu subotičke policije?

Nenad Sekulić

Nenad Sekulić je na mesto prvog čoveka subotičke policije došao na leto 2017. godine, a pre preuzimanja ove funkcije bio je zamenik načelnika Regionalnog centra granične policije. Pre njega šestomesečno "šefovanje" subotičkom policijom imao je Milorad Šušnjić iz Novog Sada koji je zamenio Mucalja.

Smena na čelu subotičke policije?

Izvor: Subotica.com / Nova.rs
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 61
Pregleda: 32516
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Policija Subotica

borivoje mucalj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.