Komentara: 68
Pregleda: 54504

Nenad Sekulić novi načelnik subotičke policije

17.01.2017. u 14:01h > 16:19
Izvor: Subotica.com
Novi načelnik Policijske uprave Subotica je Nenad Sekulić, saznaje sajt subotica.com
Nenad Sekulić novi načelnik subotičke policije

Načelnik subotičke policije Milorad Šušnić, koji je nedugo posle ubistva Mirka Milićevića na toj funkciji zamenio Borivoja Mucalja, nakon nepunih 6 meseci provedenih u Subotici vraća se u Novi Sad,  potvrđeno nam je u Policijskoj upravi Subotica

Šušnić je pre dolaska u Suboticu radio u kriminalističkoj policiji u Novom Sadu i to kao šef grupe za razbojništva, iznude i otmice. Na poziciju načelnika subotičke policije postavljen je zajedno sa Goranom Radonjićem, koji je do tada u Policijskoj upravi Novi Sad bio šef Grupe za opšti kriminal, a u Subotici je bio načelnika Odeljenja kriminalističke policije.

Iako su se u prvi mah u javnosti mogli čuti različiti komentari vezani za imenovanje novog načelnika, slučajno ili ne u poslednji šest meseci racije i vanredne kontrole po noćnim lokalima bile su učestalije, što je svakako ulivalo nadu da se krenulo odlučnije u borbu protiv kriminala, trgovine narkoticima i drugim krivičnim delima.

Po pisanju novosadskog portala 021.rs, Šušnić menja dosadašnjeg načelnika novosadske PU, koji preuzima dužnost u beogradskoj Direkciji policije.

Kako saznajemo, novi načelnik PU Subotica je Nenad Sekulić, donedavno zamenik načelnika Regionalnog centra granične policije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 68
Pregleda: 54504

Povezane vesti

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Policija Subotica

milorad šušnić

nenad sekulić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.