Komentara: 27
Pregleda: 13538

Slobodna mesta u subotičkim školama

31.08.2015. u 17:33h
Izvor: Subotica.com
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je na svom sajtu liste slobodnih radnih mesta nastavnog osoblja u osnovnim i srednjim školama u Srbiji, prema kojima u subotičkim osnovnim školama upražnjeno 221, a u srednjim školama 52 mesta.
Slobodna mesta u subotičkim školama

Na listi osnovnih škola tu su „Sveti Sava“ Aleksandrovo (10 mesta), „10. oktobar“ (10) „Sečenji Ištvan“ (15), „Ivan Milutinović“ (10), „Sonja Marinković“ (11), „Kizur Ištvan“ (9), „Matko Vuković“ (12), „Majšanski put“ (10), „Ivan Goran Kovačić“ (15), „Jovan Mikić“ (6), „Jovan Jovanović Zmaj“ (12), „Miloš Crnjanski“ (6), Školski centar sa domom učenika „Dositej Obradović“ (7), „Žarko Zrenjanin“ (14), „Đuro Salaj“ (10), „Vuk Karadžić“ Bajmok (21), „Vladimir Nazor“ Đurđin (9), „Matija Gubec“ Tavankut (15), „Bosa Milićević“ Novi Žednik (7), „Pionir“ Stari Žednik (6), „Miroslav Antić“ Palić (6) i „Petefi Šandor“ Hajdukovo (5).

Na listi srednjih škola su se našle Ekonomska škola „Bosa Milićević“ (21), Hemijsko-tehnološka (3), „Žarko Zrenjanin“ (4), Školski centar sa domom učenika „Dositej Obradović“ (11), Gimnazija „Svetozar Marković“ (5), Tehnička škola „Ivan Sarić“(7), Gimnazija „Deže Kostolanji“,

- Podaci o slobodnim radnim mestima u školama menjaju se kako škole unose nove podatke u tabele. Škole su u obavezi da sve informacije o kadrovskim promenama redovno ažuriraju kroz novi informacioni sistem, uključujući podatke o slobodnim radnim mestima. Ovakvim postupkom skupljanja podataka o zaposlenima u osnovnim i srednjim školama Srbije, u svakom trenutku se dobijaju ažurne informacije direktno iz škola i objedinjavaju u istu nacionalnu bazu, a objavljivanje podataka o slobodnim radnim mestima postaje u potpunosti otvoreno i proverljivo za sve škole, nastavnike, predstavnike sindikata prosvetnih radnika i širu javnost – navodi se saopštenju Ministarstva prosvete.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 27
Pregleda: 13538

Povezane vesti

Povezane teme

prosveta

obrazovanje subotica

subotica obrazovanje

osnovne škole subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.