Komentara: 30
Pregleda: 19319

Na spisku Ministarstva prosvete 30 Subotičana

18.08.2015. u 11:50h
Izvor: Subotica.com
Na sajtu Ministarstva prosvete objavljene su liste zaposlenih u školama za čijim radom je, delimično ili u potpunosti, prestala potreba, i na njima se našlo 27 nastavnika i tri profesora iz Subotice.
Na spisku Ministarstva prosvete 30 Subotičana

Prema spiskovima koje su resornom ministarstvu dostavili direktori škola, viška zaposlenih u nastavi ima u OŠ „Jovan Mikić“ (6), „Sveti Sava“ (3) u Aleksandrovu, „Sonja Marinković“ (2), „Matko Vuković“ (2), „Đuro Salaj“ (1), „Miloš Crnjanski“ (6), „Jovan Jovanović Zmaj“ (6) i „Majšanski put“ (1). Što se tiče srednjih škola, na listi viškova su samo tri profesora i to dva iz Politehničke škole i jedan iz Gimnazije „Deže Kostolanji“.

Na listi viškova vannastavnog osoblja je samo jedna osoba iz Subotice.

Na sajtu Ministarstva prosvete poručuju da objavljene liste tehnoloških viškova nisu liste za otpuštanje, „već naprotiv, osobe koje se nalaze na njima imaće prednost pri zapošljavanju“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 19319

Povezane vesti

Povezane teme

osnovna škola jovan mikić

osnovna škola jovan jovanović zmaj

osnovna škola

obrazovanje subotica

subotica obrazovanje

osnovne škole subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.