Komentara: 3
Pregleda: 4290

Školski pribor za socijalno ugroženu decu

20.08.2019. u 11:13h
Izvor: TV Subotica
Školski pribor za socijalno ugroženu decu

Crveni krst Subotica po prvi put organizuje prikupljanje školskog pribora za decu iz socijalno ugroženih porodica. Svi sugrađani će moći do 30. septembra da ubace nešto od školskog pribora u skladu sa njihovim mogućnostima, u kutije koje su postavljene u pet knjižara u gradu.

- Na ovu ideju smo došli suočeni sa čestim molbama sugrađana i potraživanjem školskog pribora, a podatak da je na spisku Narodne kuhinje oko 250 dece školskog uzrasta, nas je naveo da organizujemo ovakvu akciju koju smo nazvali "Humanost do novih školskih pobeda". Akcija podrazumeva prikupljanje školskog pribora u knjižarama, te ovim putem apelujemo na naše sugrađane da, prilikom kupovine školskog pribora za svoje mališane, opredele svesku, blok, olovku, peronicu ili šta su u mogućnosti i postave u kutiju Crvenog krsta, koja će se nalaziti u knjižarama Mapa 5, Stil B, Papir Komerc, Libra i ForA-4 - poručio je dr Siniša Trajković, sekretar Crvenog krsta Subotica.

Školski pribor za socijalno ugroženu decu

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4290

Povezane vesti

Povezane teme

crveni krst subotica

dr siniša trajković

školski pribor

nabavka školskog pribora

deca iz socijalno ugroženih porodica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.