• Pregleda: 3962

Školica klizanja počinje sa radom u utorak

U utorak 01.12.2015. u 16 časova počinje sa radom "Školica klizanja" za sezonu 2015/2016. koju tradicionalno, po sedmu godinu za redom, organizuje HK Spartak.
Školica klizanja počinje sa radom u utorak

Kao i u prethodnim sezonama, "Školica klizanja" će se održavati svaki radni dan (ponedeljak - petak) u terminima 9:00-10:00 i 16:00-17:00 časpva na Gradskom klizalištu u Subotici. Na kraju svakog treninga za sve polaznike je obezbeđen topao čaj. Cena mesečne članarine (od datuma do datuma) je ista kao i prethodnih sezona i iznosi 1.500 dinara (sve je uključeno u tu cenu).

Na osnovu višegodišnjeg iskustva donja uzrasna granica koja se preporučuje za dečake i devojčice je 4 pune godine, dok gornja granica ne postoji. Za sve polaznike koji nemaju svoje privatne, uspeli smo da obezbedimo klizaljke koje se dobijaju na korišćenje (besplatno), kako ova činjenica ne bi predstavljala prepreku, ukoliko neko želi da nauči da se kližea sa nama. Za najmlađe polaznike obezbeđeni su i štitnici za kolena i za laktove, kako prvi padovi na ledu ne bi bili previše bolni i na kraju odbojni za nastavak obuke.

Tokom prethodnih sezona kroz "Školicu klizanja" je prošao veliki broj naših najmlađih sugrađana i svima ova aktivnost može i treba da predstavlja odličnu rekreaciju i trening u zimskom periodu, kada generalno zbog hladnoće najveći deo dece provodi u zatvorenom prostoru, ispred TV prijemnika ili kompjutera, što predstavlja jedan od najvećih "problema" sadašnjice u razvoju dece.

Prilikom dolaska na treninge potrebno je doći malo ranije (15-20 minuta) kako bi se na vreme preobuli i bili spremni za početak obuke, a takođe se preporučuje adekvatna garderoba (skafander ili termo pantalone, kapa, rukavice).

Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte na 024/552-017 ili 064/14-65-787.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Fi Odgovori
Na koji ziro racun uplatiti 1500 dinara?
Hvala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.