Komentara: 5
Pregleda: 9597
Foto

Počela sezona na klizalištu

30.11.2015. u 15:06h
Izvor: RTV City
Hokejaši i klizači izašli na svoj led, klizalište otvoreno i za građane, od sutra škola klizanja...
Počela sezona na klizalištu

Takmčarska sezona za HK Spartak uveliko traje, a od prethodnog četvrtka na gradskom klizalištu postavljen je dugo čekani led i sada konačno imaju uslove za kompletan trenažni proces.

U utorak, 1. decembra počinje sa radom i školica klizanja koja će se održavati svakog radnog dana u dva termina, od 9h i od 16h. Na kraju svakog treninga za polaznike je obezbeđen topao čaj, a mesečna članarina iznosi 1500 dinara. Na osnovu višegodišnjeg iskustva donja uzrasna granica koja se preporučuje za dečake i devojčice je 4 pune godine, dok gornja granica ne postoji. Za sve polaznike koji nemaju svoje privatne, klub je uspeo da obezbedi klizaljke koje se dobijaju na korišćenje (besplatno), kako ova činjenica ne bi predstavljala prepreku, ukoliko neko želi da nauči da se kliže. Za najmlađe polaznike obezbeđeni su i štitnici za kolena i za laktove, kako prvi padovi na ledu ne bi bili previše bolni i na kraju odbojni za nastavak obuke.

Počela sezona na klizalištu

Možemo reći da je konačno prava reč, da ne moramo više da putujemo po Srbiji, Mađarskoj ili drugim zemljama u okolini da bismo igrali i trenirali nego možemo na našem ledu da odradimo normalan trening. Od ponedeljka krećemo punom parom I led će biti zauzet od 7h ujutru pa do ponoći. Smenjuju se hokejaši, umetnički klizači, škola klizanja, građani, mislislim da su svi jedva dočekali ovaj momenat. Škola klizanja traje već sedam godina i to je priča koja se pokazala kao pun pogodak, imamo puno dece koja su sa nama naučila da kližu i nadam se da će tako ostati i u narednom periodu, rekao je  Uroš Brestovac - trener HK Spartak.

Izvor: RTV City
Otvaranje sezone klizanja u Subotici Otvaranje sezone klizanja u Subotici Otvaranje sezone klizanja u Subotici Otvaranje sezone klizanja u Subotici Otvaranje sezone klizanja u Subotici Otvaranje sezone klizanja u Subotici Otvaranje sezone klizanja u Subotici Otvaranje sezone klizanja u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 9597

Povezane vesti

Povezane teme

klizalište subotica

hokej klub spartak

hokej na ledu

klizanje

hokejaški klub spartak

klizački klub spartak

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.