Komentara: 3
Pregleda: 13484

Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru

12.05.2016. u 18:46h
Izvor: RTV
Subotičani će imati priliku da u svom gradu pogledaju neke od najpoplarnijih skečeva Dnevnjaka, humorističke emisije Radio-televizije Vojvodine. Skečevi Dnevnjaka biće deo manifestacije obeležavanja 15. godišnjice organizacije studenata Ekonomskog fakulteta "CeMar" koja je zakazana za utorak, 17. maja, u 19 časova u sali Nepkera.
Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru

Manifestacije je dao projekta koji "CeMar" realizuje sa ciljem jačanja svesti mladih o neformalnom obrazovanju.

Humoristička emisija "Dnevnjak" nastala je u okviru saradnje Radio-televizije Vojvodine, novosadske Akademije umetnosti i sajta "Tarzanija". Urednički tim Tarzanije imao je ideju da proširi medijski prostor u okviru kog deluje, a RTV je prepoznala njihov potencijal. U emisiji se na satiričan način obrađuju teme koje zanimaju mlađu populaciju, a sadržaje kreiraju upravo - mladi.

"Ovom prilikom posetioci će moći da pogledaju nekoliko skečeva u izvođenju organizacije Dnevnjak, a potom učestvuju u tribini na temu unapređenja mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i razvoj svesti o sticanju veština kroz neformalno obrazovanje" – ističe Bojana Ćirić iz CeMara.

Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru

Organizator manifestacije je Centar za marketing CeMar, koji su osnovali studenti Ekonomskog fakulteta u Subotici. Manifestacija će biti realizovana u sklopu projekta "Korak" koji je finansijski podržao Grad Subotica. CeMar postoji već 15 godina.

"Naš zadatak je da studentima obezbedimo praksu kroz vannastavne aktivnosti, kao što su različita stručna predavanja, saradnja sa marketing organizacijama i nekim drugim preduzećima" – dodaje Jelena Vuković iz CeMara.

"Dnevnjak" možete pratiti svake subote od 17:30 na kanalima RTV-a, kao i na Jutjubu.

Izvor: RTV
Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 13484

Povezana vest

Povezane teme

nepker

MKC Nepker

dnevnjak

cemar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.