Komentara: 4
Pregleda: 9117

Održana predstava "Dnevnjak" u Subotici

19.05.2016. u 02:07h
Izvor: RTV
U prepunoj sali "Nepkera" studenti iz Subotice i Novog Sada uživali su u skečevima autora "Dnevnjaka" humorističke emisije Radio-televizije Vojvodine. Povod je bio obeležavanje 15. godišnjice organizacije studenata Ekonomskog fakulteta "CeMar".
Održana predstava "Dnevnjak" u Subotici

Manifestacija je deo projekta koji "CeMar" realizuje sa ciljem jačanja svesti mladih o neformalnom obrazovanju.

Posetioci su uživali u popularnim skečevima koji na satiričan način obrađuju teme koje zanimaju mlađu populaciju. Publici se najviše dopao skeč sukoba studenata privatnog i državnog fakulteta.

Humoristička emisija "Dnevnjak" osvojila je gledaoce, zbog načina na koji se prikazuju aktuelna pitanja u državi, a posebno koja su vezana za mlade. Autori se slažu sa publikom, da je jedna od najpopularnijih epizoda, ona koja se odnosi na "sukob studenata i šalteruša".

Održana predstava "Dnevnjak" u Subotici

Manifestacija je realizovana u sklopu projekta "Korak" koji je finansijski podržao grad Subotica. Organizator je Centar za marketing CeMar, koji su osnovali studenti Ekonomskog fakulteta u Subotici.

"Dnevnjak" možete da pratite svake subote od 17:30 na kanalima RTV-a, kao i na Jutjubu.

Izvor: RTV
Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru Skečevi Dnevnjaka u Nepkeru
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 9117

Povezana vest

Povezane teme

dnevnjak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.