Komentara: 16
Pregleda: 5534

Simović: Dobra atmosfera donosi rezultate

30.01.2016. u 09:12h
Izvor: Subotica.com
Posle gotovo dvomesečne pauze fudbaleri Bačke 1901, od prvog dana februara, pod dirigentskom palicom Slobodana Kustudića šefa stručnog štaba, počeće pripreme za nastavak prvenstva u Srpskoj ligi, Vojvodina.
Simović: Dobra atmosfera donosi rezultate

Dok su se odmarali, rukovodstvo je analiziralo učinak iz prvog dela i kovalo plan za prolećne bitke.

- Prema planiranom, pred početak priprema za prolećni deo prvenstva održan je Upravni odbor kluba na kome je istaknuto zadovoljstvo za postignute rezultate tokom jesenjeg dela prvenstva,  ali i za sve što je urađeno kada je reč o  infrastrukturi. Posle izgradnje krova na glavnoj tribini i ostalih radova u sportskom centru, pokrenuta je procedura  za nabavku i postavljanje elektronskog semafora  deimenzija 3,80  puta 2,70, a izgradanja će biti poverena  kompanjiji  Selma – kaže Nemanja Simović predsednik Bačke.

Simović: Dobra atmosfera donosi rezultate

Dobri rezultati koji su postignuti u jesenjem delu, četvrto mesto sa 25 osvojenih bodova potvrda su dobrog rada na svim nivoima. U vremenu kada svi klubovi vode borbu sa finansijama,  čelni ljudi Bačke  trude  se da sve dogovoreno ispoštuju i da  svi budu zadovoljni.

- Pored poteškoća koje prate klubove u svim ligama i koji imaju ogromna dugovanja prema igračima, uprava  Bačke se potrudila da  izmiri sve finansijske obaveze prema svojim igračima i stručnom štabu za jesenji deo šampionata. Taj sistem rada yadržaćemo i tokom prolećnog dela  prvenstva. Želimo dobru atmosferu, a do nje se dolazi samo korektnim odnosima prema igračima – jasan je Simović

Ekipu kraj Somborske kapije za sada je napustio kapiten Radosavljev koji je prešao u Vršac, a da li će biti još nekih promena u ekipi u odnosu na prvi deo prvenstva saznaće se u ponedeljak u 12 časova kada zvanično počnu pripreme za nastavak sezone.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 5534

Povezane vesti

Povezane teme

nemanja simović

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.