Komentara: 4
Pregleda: 4091
Foto

Šetnja mapom klasicizma

22.09.2013. u 11:17h
Sinoć je u Subotici Dan evropske baštine obeležen šetnjom centrom grada i obilaskom objekata izgrađenih pod uticajem klasicizma. Šetnja se već treću godinu organizuje u okviru kampanje „SaveSubotica“, a koordinator i autor ovog projekta je dr Viktorija Aladžić.
Šetnja mapom klasicizma

Inspirisana uličnom umetnošću, kampanja „SaveSubotica“ treću godinu za redom u okviru obeležavanja Dana evropske baštine predstavlja novu štampanu mapu prostora gradskog jezgra sa istaknutim objektima, multimedijalnim performansom i edukativnom šetnjom, pod pokroviteljstvom Grada Subotice Subotice i Sektora za turizam Ministarstva finansija i privrede Vlade Republike Srbije.

Povodom obeležavanja ovog dana juče predveče kod sunčanog sata ispred Gradske kuće okupila se grupa zainteresovanih ljubitelja klasicizma i istorije subotičke građevine. Grupu je predvodila Viktorija Aladžić koja je prisutnima pričala o lokacijama i njihovoj pozadini.

Fotografije sa dešavanja možete da pogledate u povezanom albumu.

Šetnja mapom klasicizma

Šetnja mapom klasicizma Šetnja mapom klasicizma Šetnja mapom klasicizma Šetnja mapom klasicizma Šetnja mapom klasicizma Šetnja mapom klasicizma Šetnja mapom klasicizma Šetnja mapom klasicizma
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4091

Povezana vest

Povezane teme

viktorija aladžić

save subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.