Komentara: 4
Pregleda: 4867
Foto

Sertifikati za pet viljuškarista

20.12.2019. u 13:34h
Izvor: Subotica.com
Saša Racko jedan je od pet polaznika koji su uspešno završili obuku za rukovanje viljuškarom, koju je organizovala Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica. Njima su danas svečano uručeni sertifikati, za koje se nadaju će im olakšati potragu za zaposlenjem.
Sertifikati za pet viljuškarista

Zadovoljan obukom i znanjem koje je stekao, Saša Racko je danas dobio i sertifikat, kao potvrdu da je uspešno savladao rukovanje viljuškarom. Kaže da mu je drago što se odlučio na ovaj korak, jer je nakon nekoliko pokušaja da pronađe odgovarajuće zanimanje, sada konačno miran.

- Znači mi zato što sam po završetku obuke uspeo da se zaposlim i sad radim u proizvodnji gde koristim viljuškar - kaže Saša. - Obuka je bila dobro organizovana, osoblje nam je dosta pomagalo i izlazilo u susret, tako da je bilo lako savladati teoriju i praksu.

Sertifikati za pet viljuškarista

Osim Saše, još četiri polaznika uspešno su savladala obuku koju je organizovala subotička Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u periodu od 19. septembra do 19. novembra, u trajanju od 127 časova. Obuku je sprovodila Akademija "Oxford" iz Jagodine, dok se teorijski i praktični deo obuke realizovao u preduzeću "Sandex" iz Đurđina.

- Prema proceni Nacionalne službe za zapošljavanje, ovo zanimanje je vrlo traženo na lokalnom tržištu rada i zato je ova obuka i organizovana - objašnjava Milena Kosović, organizatorka obrazovanja odraslih u subotičkoj Filijali NSZ. - Tokom obuke, naši polaznici su dobili priliku da ovladaju osnovnim veštinama i znanjem neophodnim za obavljanje posla i rukovanje viljuškarom, a na kraju obuke, za ova lica je bio organizovan i završni ispit koji su svi uspešno savladali.

Sertifikati za pet viljuškarista

Nakon polaganja završnog ispita, za polaznike je organizovana i radna praksa u trajanju od 20 radnih dana.

Izvor: Subotica.com
Dodela sertifikata za polaznike obuke za viljuškariste Dodela sertifikata za polaznike obuke za viljuškariste Dodela sertifikata za polaznike obuke za viljuškariste Dodela sertifikata za polaznike obuke za viljuškariste Dodela sertifikata za polaznike obuke za viljuškariste Dodela sertifikata za polaznike obuke za viljuškariste Dodela sertifikata za polaznike obuke za viljuškariste Dodela sertifikata za polaznike obuke za viljuškariste
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 4867
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

obuka za nezaposlene

obuka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.