Komentara: 3
Pregleda: 4927

Seniori HK "Spartak" maksimalni u Balkanskoj ligi

19.01.2016. u 09:23h
Izvor: Subotica.com
Hokejaši Spartaka tokom proteklog vikenda nastupili su na tri takmičenja, u Srbiji, Mađarskoj i BiH. Najzapaženiji su bili seniori u Balkanskoj ligi koji su u dva dana bili maksimalni i trenutno su najuspešnija ekipa Balkana.
Seniori HK "Spartak" maksimalni u Balkanskoj ligi

Od 15. do 17. januara seniori su igrali mečeve od četvrtog do šestog kola drugog turnira Balkanske lige (BIHL) koji se održao Sarajevu. Odličnu igru i rezultate iz Skoplja Spartakovci su ponovili i u Sarajevu nadigravši uverljivo sva tri protivnika - sarajevske "Vukove" (6:3), skopski Metalurg (8:2) i sofijsku Slaviju (7:3).

Još jednim uspešnim nastupom u Balkanskoj ligi Spartak se osamio na vrhu tabele sa maksimalnih šest pobeda. Domaćinstvo narednog turnira preuzima HK "Spartak" koji će od 5. do 7. februara na Gradskom klizalištu u Subotici ugostiti predstavnike BiH, Makedonije i Bugarske.

Seniori HK "Spartak" maksimalni u Balkanskoj ligi

HK "Spartak" je nastupio u sastavu: Vidakovic Igor, Veres Vedran, Sljapic Igor, Pejovic Nemanja, Perusic Ivan, Plavsic Dominik, Maximilian Le Sieur, Justin Duchamre, Brestovac Uros, Kojic Milos, Tolmaci Branislav, Dulic Ugljesa, Pavlovic Filip i Peter Alen. Trener: Brestovac Uros.

Seniori HK "Spartak" maksimalni u Balkanskoj ligi

U14 na Prvenstvu Srbije

Spartakova selekcija U14 je u subotu imala dve utakmice u sklopu Prvenstva Srbije u Beogradu, protiv ekipa HK Partizan (0:15) i HK Red Team (0:4).

Za HK "Spartak U14" su nastupili: Sudarevic Luka, Djukanovic Luka, Nesic Mate, Rackov Viktor, Vidakovic Matej, Jaramazovic Maximilian, Konkolj Sok Henrik, Horvacki Igor, Sabo Rac Maksim, Kis Matej, Peceric Petar i Kostic Luka. Trener: Jaramazovic Zoran.

Seniori HK "Spartak" maksimalni u Balkanskoj ligi

U8 na turniru u Kiškorošu

Selekcija U8 je u nedelju nastupila na turniru "C" kategorije u Kiškorošu gde je zabeležila 3 pobede i 1 nerešen rezultat, što je bilo dovoljno za prvo mesto na turniru. Za "Spartak U8" nastupili su: Konakov Novak, Bem Karlo, Bencic Mihajlo, Brestovac Relja, Temunovic Vanja, Gubicak Leon, Kujundzic Nikola, Milodanovic Filip, Nimcevic Andrej i Kovacevic Iva. Trener: Jaramazovic Zoran.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 4927

Povezana vest

Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.