Komentara: 6
Pregleda: 3052

SDPS podržao rad Odbojkaškog kluba u Bajmoku

16.12.2015. u 16:42h
Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
Saopštenje GrO SDPS Subotica prenosimo u nastavku.
SDPS podržao rad Odbojkaškog kluba u Bajmoku

Predstavnici GrO SDPS Subotica posetili su juče Odbojkaški klub u Bajmoku i tom prilikom im poklonili majice kao znak podrške afirmacije sporta u prigradskim mesnim zajednicama.

Predstavnike gradskog odbora dočekala je ekipa koju vodi Alma Babić, koja se zahvalila na poklonima i pre svega na činjenici da postoje ljudi koji imaju sluha za njihov rad.

Predsednica GrO SDPS Subotica, Nataša Aleksić naglasila je kako će se socijaldemokrate uvek truditi da pomognu koliko mogu svakom ko vredno i marljivo radi i ulaže svoj trud za dobrobit zajednice. „Moramo da, u skladu sa svojim mogućnostima, potpomažemo svu decu koja su voljna da se bave sportom jer je naš stav da je to veoma važno, pogotovo u današnje vreme kad je drugačiji neki sistem vrednosti, a bavljenje sportom često zna da bude skupo. Ovo što gospođa Alma radi sa ovim devojčicama je zaista sjajno. Vidimo da se oni sjajno zabavljaju na treninzima, vredno vežbaju i verujemo da će sportski duh koji sad ugrađuju u svoj karakter jednog dana biti od pomoći za stvaranje boljeg društva. Moram da se zahvalim na dočeku i torti iznenađenja. Zaista smo proveli divno popodne u Bajmoku i nadamo se da ćemo uskoro ponovo doći. Gospođi Babić i devojčicama želimo puno sportskih uspeha.“

SDPS podržao rad Odbojkaškog kluba u Bajmoku

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 3052
Povezane teme

sdps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.