• Pregleda: 2054

SDPS održao tribinu na temu javnog nastupa

U organizaciji Foruma žena Socijaldemokratske partije Srbije, Gradskog odbora u Subotici, u petak je održana tribina na temu „Javni nastup“, a predavanje je održao dramski umetnik, član Predsedništva ove stranke, Marko Stojanović.
SDPS održao tribinu na temu javnog nastupa

Između ostalog gosutujući predavač je naglasio da mu je drago da postoji zainteresovanost subotičkog odbora da usavrši i osvesti svoje komunikacijske veštine.

- „Kao političari svaki vaš nastup jeste javni nastup i veoma je bitno da na pravi način prenesete poruku i u svakodnevnom razgovoru sa ljudima i govoreći na većim skupovima, kao i u obraćanju javnosti putem medija.“ - naglasio je Stojanović

Predsednica Foruma žena SDPS-a istakla je kako je važno da se svakodnevno usavršavamo i koliko članovima znači kad se neko ko je priznat u svojoj profesiji, kao što je to slučaj sa gospodinom Stojanovićem, posveti prenošenju svog znanja i veština na druge.

- „Forum žena se podjednako trudi da pruži različite sadržaje, pre svega svojim članicama, a potom i celokupnoj stranačkoj infrastrukturi da bismo na pravi način mogli građanima Subotice da prenesemo ideju koju zastupamo.“  - rekla je Brankica Tešanović, predsednica FŽ SDPS Subotica

Osim članica Foruma Žena tribini su prisustvovali i članovi GrO i simpatizeri stranke

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
AlwaysUltra Odgovori
Trose vreme na gluposti obzirom da se vise ne mogu prodati m... za bubrege !

Nasi oronuli vlastodrsci ce jos neko vreme vladati ovom satrapijom sa malom izlaznoscu na izbore svojih malobrojnih poklonika !!
Vesko Odgovori
Gde ste vi? Davno vas nije bilo. Lepse vreme, izbori se blize, pa se treba malo prosetati i proluftirati.
Mozda je ovo uvertira za DAN ZENA. Otkazi, nezaposlenost, smanjene plata i penzija, to neka neko drugi resava, mada su i vasi sefovi stranke u vlasti.
student Odgovori
Sandžak u Subotici, dramski umetnik u politici, prave žene to ne žele.
ffilozoff Odgovori
Koji su sad ovi?? Nikad cuo...
uvek u pravu Odgovori
Dok žene iz raznih stranaka sastanče muževi kod kuće otvaraju konzerve i podgrevaju gotova jela. Posle , kad se na nju izdereš ona ode u "sigurnu kuću". Skroz su se otele kontroli. Pravda za muževe!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.