Komentara: 105
Pregleda: 14165
Foto

Saša Janković u Subotici

18.03.2017. u 17:59h
Izvor: Subotica.com
Saša Janković u Subotici

U okviru predizborne kampanje naš grad je danas obišao i predsednički kandidat Saša Janković i sa bine kod Narodnog pozorišta pozvao građane da glasaju po svojoj savesti i istakao da želi da bude predsednik Srbije koji će biti oslonac ljudima koji žele da rade pravično, bez straha od nekog stranačkog lidera.

- Treba da glasamo za onog koji je svojim delima pokazao da ono što radi to i priča, a ono što priča to i misli. U proteklih deset godina kao zaštitnik građana zalagao sam se za prava svih građana, za prava nacionalnih manjina... Kao predsednik Srbije ću učiniti da poštujem sve druge državne organe, da radim u okviru Ustava i zakona, da se ne pretvaram da sam ja i zakon, i ministar, i sudija, i šofer kamiona i aviona... - poručio je Janković. - Istovremeno, biću branik ispred građana, a ne iza njih, kako je to, nažalost, bio aktulni predsednik. Neko ko će da kaže da smo zemlja poretka, a ne samovolje, gde se odluke donose u krugu najbližih prijatelja. Biću garant da se državne odluke donose u krugu institucija.

Saša Janković u Subotici

U javnosti se često može čuti da su napadi na Jankovića nalik onima na Zorana Đinđića od pre skoro dve decenije.

- Srbija je gubitkom Zorana Đinđića u tom momentu izgubila put ka evropskoj i boljoj budućnosti i krenula stranputicom. Čast mi je da neko vidi da želimo da vratimo Srbiju sa zaobilaznog puta. Napadi oslikavaju suštinu problema u kome se nalazimo i svako od nas je na neki način žrtva jedne neiskrene politike – smatra Janković. - Izborna krađa je već u toku. Aleksandar Vučić sa pozicije predsednika Vlade vodi kampanju, koriste se državni resursi, postoji medijska blokada, i sve su to elementi izbora. Građani Srbije su navikli da iz bezizlaznih situacija izvlače najbolje, postoji vrsta inata i odlučnosti da kažemo da ne može više ovako, da nismo zemlja u kojoj za posao molimo stranačke lidere, a u bolnice idemo sa kovertama umesto sa zdravstvenim knjižicama.

Saša Janković u Subotici

Za Jankovića je Luka Maksimović, poznatiji kao Beli Preletačević, sjajan mladi čovek koji pokazuje svu apsurdnost sistema i besmisao u koju smo upali.

- Srbiji je potrebno da se suoči sa svim nepočinstvima i svom apsurnošću situacije u kojoj se nalazimo. To je dobro. Isto tako, Srbiji je potrebno i da pokažemo da znamo šta je država i da možemo da idemo napred. Nadam se da ćemo u ovom izbornom postupku pokazati šta je država – jasan je Janković.

Na bini u centru grada Subotičane su pozdravili i kompozitor Kornelije Kovač, akademik Dušan Teodorović, proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković, glumica Žužana Kalmar...

Izvor: Subotica.com
Predsednički kandidat Saša Janković u Subotici Predsednički kandidat Saša Janković u Subotici Predsednički kandidat Saša Janković u Subotici Predsednički kandidat Saša Janković u Subotici Predsednički kandidat Saša Janković u Subotici Predsednički kandidat Saša Janković u Subotici Predsednički kandidat Saša Janković u Subotici Predsednički kandidat Saša Janković u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 105
Pregleda: 14165
Povezane teme

predsednički izbori

saša janković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.