Komentara: 21
Pregleda: 3253

Saopštenje PO Pokreta socijalista

10.11.2015. u 09:21h
Izvor: GrO Pokret socijalista (PS)
Saopštenje Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista prenosimo u nastavku u celosti.
Saopštenje PO Pokreta socijalista

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista u AP Vojvodini poziva Demokratsku stranku da prekine sa obmanjivanjem javnosti i konstantnim iznošenjem neistina i poluistina.

Kada funkcioneri Demokratske stranke iznesu u javnost informacije o obnovi zgrade Narodnog pozorišta u Subotici onda treba da podsete građane i na nekoliko bitnih činjenica. Prvo, da je zgrada pozorišta srušena još 2007. godine, dok je na vlasti u Subotici bila Demokratska stranka, uz obećanje da će nova zgrada biti završena do 2012. godine. Da se rušenju zgrade protivila celokupna stručna javnost, među kojom se nalazila i kancelarija ICOMOS - a, savetodavnog tela UNESKA, kao i veliki broj subotičana, koju su čak prikupili i peticiju sa potpisima više od 5 hiljada građana.

Zašto demokrate ne kažu da su radovi bili usporeni već 2008. godine, a nedugo zatim i obustavljeni i to iz razloga što pokrajinska i republička vlast nije uplaćivala sredstva izvođaču radova. Republička i pokrajinska vlast, naravno Demokratske stranke.

Uz sve ove skandale i afere, kao i mnoge druge koje nismo ni spomenuli i koji su svi iz vremena vladavine Demokratska stranke, nije nam jasno čime se to na kraju demokrate ponose i hvale?

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Pokret socijalista (PS)
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 3253

Povezana vest

Povezane teme

pokret socijalista

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.