Komentara: 86
Pregleda: 8744

Saopštenje GrO SNS Subotica

13.02.2014. u 16:12h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Subotici prenosimo u celosti.
Saopštenje GrO SNS Subotica

Srbija nakon martovskih izbora mora da dovrši započete reforme i sudske procese, kako bismo što pre izašli iz bizarne situacije u koju smo zapali, da lice sa potvrđenom optužnicom narodu i Srpskoj naprednoj stranci drži lekciju o političkim hapšenjima i montiranim procesima, ističe se u saopštenju Srpske napredne stranke, kao reagovanju na izjavu Olivera Dulića da je Demokratska stranka prošla kroz montirane poličke procese i politički motivisana hapšenja.

Oni koji su do pre neku godinu bili na samom vrhu vlasti i vedrili i oblačili Srbijom dobiše odjednom, preko noći, čist pogled na budućnost, i pohrliše da o tome obaveste javnost pozivajući se, ni manje ni više, nego na mirnu savest.

Neka građani sami procene čija je savest čista, i zato SNS poručuje svim poštenim i čestitim građanima da će borba protiv korupcije i kriminala koju predvodi Aleksandar Vučić biti odlučna i čvrsta, i samo tako od Srbije će postati moderna i razvijena evropska zemlja, zasnovana na pravu i pravdi.

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 86
Pregleda: 8744
Povezane teme

sns

parlamentarni izbori

sns subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.