Komentara: 16
Pregleda: 8174

Saopštenje Crédit Agricole banke povodom protesta stanara

14.12.2015. u 13:25h
Izvor: Subotica.com
Saopštenje Crédit Agricole banke, koje je pristiglo na adresu naše redakcije objavljujemo u celosti.
Saopštenje Crédit Agricole banke povodom protesta stanara

Credit Agricole banka traži najbolje rešenje za stanove Panongrada

Credit Agricole banka Srbija je finansirala preduzeće „Panongrad“ i kao obezbeđenje kredita stavila hipoteku na objekat u izgradnji u Subotici na trgu Jakaba i Komora br. 35 (hipoteka koja obuhvata zemljište na kome se gradi objekat, sam objekat i pripadajuće zemljište). Hipoteka je upisana pred sudom na uobičajan i transparentan način, u skladu sa zakonom i bila je vidljiva svakom savesnom kupcu.

Iako Crédit Agricole banka u ovom predmetu poseduje izvršnu sudsku ispravu, banka nije krenula u prinudnu naplatu imajući u vidi specifičnost situacije i veliki broj ljudi koji su njome pogođeni.

Crédit Agricole banka postupa sa najvećom pažnjom u ovom procesu i pokušava da nađe najbolje moguće rešenje za sve strane uključene u proces.

// kraj saoopštenja

Izvor: Subotica.com
Protest stanara ispred Credit Agricole Protest stanara ispred Credit Agricole Protest stanara ispred Credit Agricole Protest stanara ispred Credit Agricole Protest stanara ispred Credit Agricole Protest stanara ispred Credit Agricole Protest stanara ispred Credit Agricole Protest stanara ispred Credit Agricole
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 8174

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.