Komentara: 27
Pregleda: 6386
Foto

Saobraćajna policija od nesavesnih vozača dobila vozilo za vršenje uviđaja

26.07.2023. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
Danas je gradonačelnik Bakić načelniku Policijske uprave Igoru Velimiroviću uručio ključeve novog vozila marke "fijat doblo" koje je brendirano i prilagođeno potrebama saobraćajne policije. Vrednost vozila je 3,5 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz Fonda grada za unapređenje bezbednosti saobraćaja, odnosno od naplaćenih kazni na subotičkim drumovima.
Saobraćajna policija od nesavesnih vozača dobila vozilo za vršenje uviđaja

Danas je vozni park PU Subotica postao bogatiji za još jedno vozilo, ali ovog puta je u pitanju vozilo koje će saobraćajna policija koristiti prilikom izvršavanja uviđaja saobraćajnih nezgoda. Vozilo je opremljeno i brendirano u skladu sa namenom.

- Grad Subotica ima izuzetnu saradnju sa PU Subotica i trudimo se da im kada god smo u mogućnosti pomognemo, naročito kada su u pitanju oprema i automobili, kako bi oni mogli što efikasnije da obavljaju svoj posao i naročito da čuvaju živote naših surgađana i da brinu o njihovoj bezbednosti. Iskoristio bih ovu priliku da pohvalim sve pripadnike PU Subotica za izuzetno profesionalan odnosi i izvršenje svih zadataka koji su pred njih postavljeni, ali i da im poželim puno sreće u izvršavanju novih izazova kojih u ovo vreme ima na pretek - rekao je ovom prilikom Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice. 

Saobraćajna policija od nesavesnih vozača dobila vozilo za vršenje uviđaja

Podsetivši da je Grad Subotica ove godine u januaru PU Subotica već uručio dva vozila marke "škoda oktavija", Bakić je najavio da će u narednom periodu, tačnije krajem trećeg kvartala ove godine, biti uručena još dva vozila iste marke, koja su već nabavljena ali se radi na opremanju i brendiranju. 

Načelnik PU Subotica, Igor Velimirović, zahvalio se gradonačeniku i Gradu, naglasivši da se je ovo primer dobre saradnje Grada sa policijom.

Saobraćajna policija od nesavesnih vozača dobila vozilo za vršenje uviđaja

- Zahvalio bih se gradonačelniku, gradskoj upravi Grada na podršci, koju nam pružaju. Nabavka ovog vozila je konkretan primer dobre saradnje i razumevanja potreba lokalne samouprave prema policiji. Ovo vozilo će značajno doprineti u obavljanju policijskih poslova iz nadležnosti saobraćajne policije. Konkretno će se koristiti za obezbeđenje mesta događaja i uviđaj prilikom saobraćajnih nezgoda - objasnio je načelnik Velimirović.

Saobraćajna policija od nesavesnih vozača dobila vozilo za vršenje uviđaja

Izvor: Subotica.com
Uručenje donacije Grada Subotice Policijskoj upravi Subotica Uručenje donacije Grada Subotice Policijskoj upravi Subotica Uručenje donacije Grada Subotice Policijskoj upravi Subotica Uručenje donacije Grada Subotice Policijskoj upravi Subotica Uručenje donacije Grada Subotice Policijskoj upravi Subotica Uručenje donacije Grada Subotice Policijskoj upravi Subotica Uručenje donacije Grada Subotice Policijskoj upravi Subotica Uručenje donacije Grada Subotice Policijskoj upravi Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 meseci i 2 nedelje
Komentara: 27
Pregleda: 6386

Povezana vest

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Grad Subotica

saobraćajna policija

stevan bakić

igor velimirović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.