Komentara: 52
Pregleda: 7809
Foto

Od saobraćajnih kazni dva nova vozila za policiju

27.01.2023. u 12:10h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić uručio je jutros načelniku subotičke Policijske uprave, Borivoju Mucalju ključeve dva nova automobila koja su prilagođena potrebama saobraćajne policije. Ukupna vrednost nabavke i opremanja vozila je 8,3 miliona dinara, a novac je obezbeđen iz gradskog Fonda za unapređenje bezbednosti saobraćaja.
Od saobraćajnih kazni dva nova vozila za policiju

Vozni park subotičke saobraćajne policije bogatiji je za dva nova automobila marke "škoda oktavia". Vozila su opremljena sistemom prepoznavanja tablica, kamerama i radio stanicama.

- Nastavlja se dobra saradnja lokalne samouprave i Policijske uprave Subotica. Nabavkom ovih vozila Grad želi da pomogne saobraćajnoj policiji u preventivnom delovanju i adekvatnom sankcionisanju nesavesnih vozača, a sve u cilju smanjenja broja saobraćajnih nezgoda. Nabavka vozila koštala je 5,1 milion dinara, dok je za opremanje potrošeno 3,2 miliona. Grad je obezbedio i 336 hiljada dinara za dodatno brendiranje, odnosno za ugradnju svetlosno - zvučne signalizacije - objasnio je gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić, te pohvalio rad subotičke policije - Moram da pohvalim sve pripadnike subotičke Policijske uprave koji profesionalno izvršavaju svoje obaveze u cilju očuvanja javnog reda i mira na teritoriji našeg grada. Uprkos izuzetno teškim vremenima oni beleže dobre rezultate.

Od saobraćajnih kazni dva nova vozila za policiju

Iz Policijske uprave Subotica navode da će ova vozila umnogome olakšati rad saobraćajaca.

Zahvaljujem se lokalnoj samoupravi na dobroj saradnji. Ova vozila su opremljena najsavremenijom opremom za trenutni policijski rad. Svakako će nam olakšati rad i povećati našu produktivnost - izjavio je Vladan Gajić, načelnik Odeljenja saobraćajne policije u PU Subotica.

Izvor: Subotica.com
Predaja obeleženih vozila za potrebe saobraćajne policije Predaja obeleženih vozila za potrebe saobraćajne policije Predaja obeleženih vozila za potrebe saobraćajne policije Predaja obeleženih vozila za potrebe saobraćajne policije Predaja obeleženih vozila za potrebe saobraćajne policije Predaja obeleženih vozila za potrebe saobraćajne policije Predaja obeleženih vozila za potrebe saobraćajne policije Predaja obeleženih vozila za potrebe saobraćajne policije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 52
Pregleda: 7809
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

gradonačelnik Subotice

saobraćajna policija

borivoje mucalj

stevan bakić

nova vozila

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.