Komentara: 6
Pregleda: 9032

"Šansa za novi početak" - Sajam preduzetništva sutra u hotelu Galleria

09.12.2015. u 13:11h
Izvor: Subotica.com
U četvrtak, 10. decembra u atrijumu hotela „Galleria“ u Subotici biće održan Sajam preduzetništva, na kom će biti predstavljeno oko 200 preduzetničkih inicijativa za pokretanje biznisa.
"Šansa za novi početak" - Sajam preduzetništva sutra u hotelu Galleria

Sajam preduzetništva se organizuje u okviru projekta „Šansa za novi početak“, koji su pokrenuli Srpska asocijacija menadžera (SAM), DNA Communications i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a uz veliku podršku gradske uprave Subotice i lokalnih partnera koji se bave preduzetništvom.

Na sajmu će svoje programe podrške preduzetništvu, finansijske i edukativne, izložiti deset lokalnih partnera, koji će pomoći budućim preduzetnicima da realizuju svoje biznis ideje. Svim posetiocima sajma će biti predstavljeni osnovni izazovi preduzetništva, uspešne priče preduzetnika koje su svoje inicijative pokrenuli, kao i organizacije i instituacije kojima se mogu obratiti za dalje informacije i savete u svom gradu.

"Šansa za novi početak" - Sajam preduzetništva sutra u hotelu Galleria

„Cilj projekta je da podigne razvoj preduzetničke svesti kod građana, podseti, pokrene i podrži sve radnike preduzeća u restrukturiranju, koji žele da pokrenu sopstveni biznis, sami, sa članovima svojih porodica, ili udruženi i da im projekat u tome pomogne idejama, informacijama, predlozima, preporukama i podrškom. Pozivam sve građane Subotice da dođu na sajam 10. decembra, upoznaju se za predloženim inicijativama i možda u nekoj od njih upravo prepoznaju svoju šansu za novi početak“, kazala je je izvršna direktorka SAM Jelena Bulatović.

Projekat je dobio podršku Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Privredne komore Srbije, gradske uprave Subotice, Niša i Kruševca, organizacije ENECA, lokalnih filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i brojnih drugih lokalnih partnera koji se bave razvojem preduzetništva.

"Šansa za novi početak" - Sajam preduzetništva sutra u hotelu Galleria

Svi učesnici Sajma preduzetništva dobiće besplatne savete o tome šta je sve potrebno za pokretanje biznisa, kako mogu da smanje rizik i kolika su neophodna početna sredstva. Preduzetničke inicijative koje će biti izložene, osmišljene su na osnovu višemesečnog istraživanja i u skladu sa specifičnostima i potrebama svakog regiona u Srbiji, a razvrstane su po visini investicije, kao i po delatnostima na: proizvodnju, usluge, trgovinu i poljoprivredu.

Ulaz na sajam je besplatan, a više informacija o projektu nalazi se na ovom linku.

Izvor: Subotica.com
Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 9032

Povezane vesti

Povezane teme

sajam preduzetništva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.