Komentara: 10
Pregleda: 9012
Foto

Sajam preduzetništva u četvrtak

07.12.2015. u 16:36h
Izvor: Subotica.com
Sajam preduzetništva, na kome će biti predstavljeno oko 200 preduzetničkih ideja za pokretanje sopstvenog biznisa, biće održan u četvrtak, u periodu od 12 do 17 časova, u atrijumu Hotela „Galerija“. Organizatori Sajma preduzetništva su Srpska asocijacija menadžera, DNA Communication i Američka agencija za međunarodni razvoj, uz podršku lokalnih partnera.
Sajam preduzetništva u četvrtak

Projekat „Šansa za novi početak“, u okviru koga će biti održan Sajam preduzetništva, kreiran je sa ciljem pružanja dodatnog impulsa razvoju preduzetništva, ističe jedan od organizatora, direktor gencija DNA Communication, Dejan Ranđić. Ranđić dodaje da je Sajam preduzetništva okrenut prema mlađoj populaciji, ali i starijima, koji su u procesu restrukturiranja preduzeća ostali bez posla, uz otpremninu.

Posetiocima će programe podrške preduzetništvu predstaviti deset lokalnih partnera, koji će ukazati na osnovne izazove preduzetništva, ali i moguće rizike. Takođe, posetioci će imati priliku da dobiju i besplatan savet o neophodnim koracima za započinjanje sopstvenog biznisa, a sve u skladu sa nivoom obrazovanja i visinom planirane investicije.

Sajam preduzetništva u četvrtak

Pomoćnik gradonačelnika za oblast male privrede, Ljuben Hristov, je istakao da Grad Subotica podržava sve projekte koji proširuju mogućnosti za za zapošljavanje i dodao da se prvi rezultati tih nastojanja vide u smanjivanju broja nezaposlenih lica na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Prvi put, posle nekoliko godina, broj nezaposlenih lica manji je od 10 000.

U okviru istog projekta, do sada su održana dva sajma, u Nišu i Kruševcu, na kojima je zabeležena poseta od po oko 250 posetilaca, izjavila je izvršna direktorka Srpske asocijacije menadžera, Jelena Bulatović. Ona je podsetila na činjenicu da je Vlada Srbije 2016. godinu proglasila „Godinom preduzetništva“.

Izvor: Subotica.com

Sajam preduzetništva

Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva Sajam preduzetništva
Pogledaj ostale fotografije

Press: Najava sajma preduzetništva

Press: Najava sajma preduzetništva Press: Najava sajma preduzetništva Press: Najava sajma preduzetništva Press: Najava sajma preduzetništva Press: Najava sajma preduzetništva Press: Najava sajma preduzetništva Press: Najava sajma preduzetništva
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 9012

Povezane vesti

Povezane teme

ljuben hristov

sajam preduzetništva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.