Komentara: 59
Pregleda: 21786

Samo jedan ponuđač za zakup akva parka na Paliću

17.07.2023. u 17:11h
Izvor: Subotica.com
Otvaranjem ponuda za zakup akva parka, utvrđeno je da je jedini ponuđač koji je podneo ponudu i koja je ispunila sve uslove, preduzeće "Elitte Palić" sa Palića.
Samo jedan ponuđač za zakup akva parka na Paliću

Danas je u prostorijama preduzeća "Park Palić" održan postupak otvaranja ponuda za davanje u zakup akva parka na Paliću. Na Javni oglas o prikupljanju ponuda za zakup, prijavio se jedan ponuđač - "Elitte Palić", Palić. Ovo preduzeće podnelo je blagovremenu i potpunu ponudu, u skladu sa uslovima i kriterijumima Javnog oglasa. 

U predstojećem periodu, u skladu sa utvrđenom procedurom, biće preduzete dalje neophodne i predviđene radnje u cilju zaključenja Akta o davanju u zakup nepokretnosti akva park na Paliću sa izabranim ponuđačem, kako bi se stvorili uslovi za otpočinjanje obavljanja delatnosti - saopštili su iz preduzeća "Park Palić".

Kompanija "Elitte Palić" osnovana je 1994. godine i jedna je od vodećih u oblasti turizma i hotelijerstva na Paliću i okolini. U svom sastavu posluje sa restoranima “Mala gostiona” i “Riblja čarda”, kao i hotelom “Park” i depandansom “Jezero”.

U nastavku su fotografije obilaska radova na akva parku od 27. juna.

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na izgradnji  akva parka Obilazak radova na izgradnji  akva parka Obilazak radova na izgradnji  akva parka Obilazak radova na izgradnji  akva parka Obilazak radova na izgradnji  akva parka Obilazak radova na izgradnji  akva parka Obilazak radova na izgradnji  akva parka Obilazak radova na izgradnji  akva parka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 meseci i 2 nedelje
Komentara: 59
Pregleda: 21786

Povezane vesti

Povezane teme

Park Palić

akva park

elite palić

akva park palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.