Komentara: 8
Pregleda: 22632

Salon nameštaja "Matis" počeo sa radom u Subotici

01.02.2016. u 12:14h
Izvor: Subotica.com
Salon nameštaja "Matis" od nedavno je počeo sa radom u našem gradu, a nalazi se na Segedinskom putu, preko puta "Rodić" megamarketa. Proizvodni program firme predstavlja serijska proizvodnja svih vrsta pločastog nameštaja.
Salon nameštaja "Matis" počeo sa radom u Subotici

MATIS GROUP je na tržištu već poznat i priznat kao partner sa najbogatijim i najpotpunijim asortimanom, što potvrđuju njihovi sve brojniji velekupci u zemlji i inostranstvu, a kompletna ponuda se, osim u veleprodaji, plasira i kroz preko 20 MATIS maloprodajnih salona širom zemlje. Slogan kompanije je "Oseti razliku" po kojem su prepoznatljivi, jer su kako tvrde drugačiji i žele da budu još bolji.

Salon nameštaja "Matis" počeo sa radom u Subotici

Firma Matis počela je sa radom 2002. godine i koncipirana je po evropskim standardima, kako u organizacionom, tako i u tehničko-tehnološkom smislu. Firma upošljava preko 900 zaposlenih, čija je prosečna starost 30 godina.

Proizvodni program firme predstavlja serijska proizvodnja svih vrsta pločastog nameštaja. Sve proizvode karakteriše vrhunski kvalitet, izuzetno pristupačne cene i savremen dizajn. Kao adekvatna potvrda ovakvih tvrdnji o kvalitetu proizvoda govori to, da su svi proizvodi atestirani na Šumarskom fakultetu u Beogradu i da su ocenjeni sa najvišom mogućom ocenom Q1. O oceni i dizajnu govori sam po sebi proboj na gusto tržište domaćih proizvođača nameštaja, ostvareni kontakti i poslovi izvoznog karaktera, koji sada čine 60% proizvodnje.

Salon nameštaja "Matis" počeo sa radom u Subotici

Zemlje u kojima Matis izvozi svoj nameštaj su Češka, Slovačka, Austrija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Grčka, Belorusija, Bugarska i Rusija. U Matis grupi ističu da je rok isporuke do 7 dana, da su načini plaćanja raznovrsni, a postoji i popust za gotovinsko plaćanje od 5% za narudžbe preko 95.000 dinara.

Salon nameštaja "Matis" počeo sa radom u Subotici

Proizvodni program čini proizvodnja kuhinja, komoda, predsoblja i cipelara, nameštaja za dnevne boravke, nameštaja za spavaće sobe, nameštaja za dečije sobe, kuhinjskih stolova i stolica, kao garderobera. 

Salon nameštaja Matis se nalazi preko puta maerketa "Roda", broj telefona za informacije je 024/534-800, a njihovu kompletnu ponudu možete videti i na sajtu www.matis.rs.

Pogledajte fotografije izložbenog salona u nastavku.

Izvor: Subotica.com
Salon nameštaja "Matis" Salon nameštaja "Matis" Salon nameštaja "Matis" Salon nameštaja "Matis" Salon nameštaja "Matis" Salon nameštaja "Matis" Salon nameštaja "Matis" Salon nameštaja "Matis"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 22632
Povezane teme

salon nameštaja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.