Komentara: 5
Pregleda: 2910

Sajam zapošljavanja 17. marta u NSZ, u ponudi više od 200 radnih mesta

08.03.2023. u 13:11h
Izvor: Subotica.com
Sajam zapošljavanja biće održan 17. marta (petak) od 10h u prostorijama subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (Jovana Mikića 12, velika sala na spratu).
Sajam zapošljavanja 17. marta u NSZ, u ponudi više od 200 radnih mesta
Foto: Ilustracija, arhiva

Učešće je prijavio 21 pododavac sa više od 200 slobodnih radnih mesta.

- Poslodavci su i ovoga puta iskazali potrebu za radnicima u proizvodnji. Slobodnih radnih mesta ima i za metaloglodače, bravare, trgovce, šivače, a mesta ima i u administraciji. Što se tiče visoke stručne spreme, traženi su stručnjaci mašinskog, elektro i tehničkih usmerenja, kao i ekonomisti - navodi Tijana Kerleta, načelnica Odeljenja za posredovanje u zapošljavanju i planiranje karijere u subotičkoj Filijali NSZ.

Sajam zapošljavanja 17. marta u NSZ, u ponudi više od 200 radnih mestaNezaposlena lica imaće priliku da direktno predaju radnu biografiju poslodavcima koji će na licu mesta moći da odrade preliminarni odabir kandidata.

Zato je veoma važno da se nezaposlena lica dobro pripreme, da ponesu što više primeraka radne biografije, jer to je jedinstvena prilika da na jednom mestu upoznaju više od 20 poslodavaca, pa se samim tim i povećava šansa za zaposlenje - priča Kerleta - Imaćemo poseban štand i ponudićemo stručnu pomoć pri pisanju radne biografije svim nezaposlenima koji nemaju pripremljen CV. 

Praksa je pokazala da se 20 do 40 odsto nezaposlenih lica koja posete sajam zaposli u roku od 6 meseci.

Naredni sajam zapošljavanja biće održan u Bačkoj Topoli, 25. aprila u izložbenoj sali Doma kulture.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 2910

Povezana vest

Povezane teme

zapošljavanje u Subotici

Nacionalna služba za zapošljavanje

sajam zapošljavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.