Komentara: 1
Pregleda: 2467
Foto

Rvači Spartaka drugi na II Kupu Srbije

20.03.2017. u 13:20h
Izvor: Subotica.com
Rvači Spartaka drugi na II Kupu Srbije

Za razliku od 1. Kupa održanom dve nedelje ranije ovog vikenda su vodeće ekipe bile oslabljene zbog izostaka njihovih ponajboljih igrača koji se ovih dana pripremaju za šampionat starog kontinenta za seniore koji će biti održan od 2-7. maja u Novom Sadu.

Na prvom turniru Spartak je bio ubedljiv, a priliku da se dokažu usled izostanka vedeta subotičke ekipe imali su rvači Partizana koji su osvojili 1. mesto sa 47 bodova, dok je Spartak bio drugi sa 17 bodova manje.

Nažalost ovaj turnir je obeležila teža povreda rvača Spartaka Ervina Penjova koji je tokom borbe slomio ključnu kost i odustvovaće sa strunjače više meseci.

Rvači Spartaka drugi na II Kupu Srbije

Takmičari Spartaka osvojili su zlatne medalje u kategorijama 59 i 75 kg, dve srebrne (98 i 130kg) i jednu bronzanu (85 kg). Pojedinačni rezultati: (59 kg) Kristijan Gazdag - 1. mesto, Danijel Mesaroš - 5 mesto; (66 kg) Slobodan Saulić - 5. mesto; (75 kg) Norbert Čikoš - 1. mesto; (85 kg) Oliver Tot - 3. mesto; (98 kg) Sabolč Horvat - 2. mesto i (130 kg) Roland Bin - 2. mesto

Rvači Spartaka drugi na II Kupu Srbije

Izvor: Subotica.com
Rvanje: II Kup Srbije u rvanju za seniore Rvanje: II Kup Srbije u rvanju za seniore Rvanje: II Kup Srbije u rvanju za seniore Rvanje: II Kup Srbije u rvanju za seniore Rvanje: II Kup Srbije u rvanju za seniore Rvanje: II Kup Srbije u rvanju za seniore Rvanje: II Kup Srbije u rvanju za seniore Rvanje: II Kup Srbije u rvanju za seniore
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2467
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.