Komentara: 27
Pregleda: 7676

Rušenje Zelene fontane skuplje od izgradnje?

03.12.2013. u 15:21h
Izvor: RTV City
Na današnjoj konferenciji za medije Pokreta „Upravo sada“, predsednik Silard Almaši javno je postavio pitanje novoizabranom gradonačelniku Maglai Jeneu, koliko će lokalnu samoupravu koštati novo zazimljavanje Zelene fontane, imajući u vidu da je svoj mandat počeo smanjenjem budžetskih sredstava i merama štednje.
Rušenje Zelene fontane skuplje od izgradnje?

U ovom pokretu se pitaju ko je odobrio sredstva za te namene i koliko će biti utrošeno novca za nešto, što je prema njihovom mišljenju, nepotrebno.

Almaši je istakao da je pre izvesnog vremena razgovorao sa predstavnicima fabrike Žolnai keramikea, sa kojima je postignut dogovor o rekonstrukciji Zelene fontane u vrednosti od 250 hiljada evra.

Doskorašnji gradonačelnik Modest Dulić izjavio je da je za rekonstrukciju Zelene fontane u centru grada iz gradskog budžeta ukupno predviđeno milion evra, a prema planu izvršilo bi se rušenje fontane, armiranje i betoniranje u iznosu od 300 hiljada evra.

Uvidom u dokumentaciju, u Udruženju „Mošt“ se pitaju od kada je to rušenje skuplje od izgradnje, i na šta će se utrošiti ostatak sredstava.

Rušenje Zelene fontane skuplje od izgradnje?

fotografija: Zelena fontana (02. decembar 2013.)

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 27
Pregleda: 7676

Povezane vesti

Povezane teme

zelena fontana subotica

jene maglai

Modest Dulić

silard almaši

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.