Komentara: 0
Pregleda: 1560

Rukometaši Spartaka "sparingovali" sa Crvenkom

03.02.2016. u 09:48h
Izvor: TV Subotica
Rukometaši Spartak Vojputa u jeku su priprema za nastavak sezone u SEHA ligi. U kontrolnom meču koji su odigrali u Hali sportova, izborili su pobedu nad Crvenkom rezultatom 23-22.
Rukometaši Spartaka "sparingovali" sa Crvenkom

Posle pripremnog meča sa superligašem Jugovićem odigranom pre par dana, a koji je završen bez pobednika (28:28), rukometaši Spartaka sinoć su za protivnika imali Crvenku, koja se takmiči u Prvoj ligi.

Trener Branislav Zeljković iskoristio je ovaj meč da mlađim igračima pruži priliku za dokazivanje, kao i onima koji su u teškim mečevima u okviru SEHA lige imali nešto manju minutažu. Novi golman, Vladimir Abadžić odigrao je svoj prvi meč u dresu Spartak Vojputa nakon što je klub napustio Dražen Stojanović.

U prvih trideset minuta subotički "sehaligaš" držao je konce igre u svojim rukama i ovaj period završio sa tri gola prednosti, bilo je 12-9.

Rukometaši Crvenke ušli su u drugo poluvreme motivisani da  pokažu kvalitet protiv renomiranog protivnika. Za pet minuta igre u nastavku stigli su do izjednačenja i do kraja nisu dozvoljavali ,,putarima’’ da naprave značajniju razliku. Uporni gosti uspeli su i da povedu u četrdesetom minutu kada je na semaforu stajalo 13-14. Razigrao se tada Marko Perović koji prvo pogađa nakon dobro organizovanog napada a zatim vraća prednost svom timu pogodkom iz kontre. Do kraja se igralo gol za gol, a pomenuti Perović je svojim petim pogodkom minut pre kraja postavio i konačan rezultat.

Osim brzonogog krila u ekipi Spartak Vojputa istakli su se još Miloš Lojaničić koji je postigao takođe pet golova i Bojan Županjac koji je dodao četiri.

Rukometaši Spartak Vojputa narednog vikenda učestvuju na memorijalnom turniru Dragan Ranković, u Beogradu, zajedno sa ekipama Partizana, Metaloplastike i Vojvodine.  Početak drugog dela sezone u regionalnoj, SEHA ligi, zakazan je za 13. februar kada u Suboticu dolazi PPD Zagreb.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1560
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.