Komentara: 1
Pregleda: 1467

Rukometaši Spartaka savladali Slogu (31:25)

13.04.2017. u 15:18h
Izvor: TV Subotica
U 3.kolu rukometne Superlige Srbije, Spartak Vojput slavio je protiv Sloge iz Požege rezultatom 31:25, i tako ubeležio drugu pobedu u plejofu šampionata.
Rukometaši Spartaka savladali Slogu (31:25)

„Putari“ su prikazali dva različita lica na susretu sa Požežanima, gde su u prvom poluvremenu svojim greškama omogućili protivniku da kontroliše situaciju na terenu, da bi u nastavku pokazali svu napadačku raskoš i na kraju izvojevali bitnu pobedu.

Izabranici Slaviše Lakovića otvorili su susret sa 2:0, ali su ubrzo ušli u problem sa realizacijom i izgubljenim loptama, što su gosti iz Požege lako eksploatisali za prednost od četiri gola 7:11 u 25 minutu. Do odlaska na odmor, Spartak Vojput je smanjio na gol zaostatka, ali su u poslednja dva minuta igrači Sloge vezali dva gola za prednost 10:13 na poluvremenu.

Pauza je definitivno bolje prijala domaćim rukometašima, koji su ubrzo po povratku na parket napravili seriju od 5:0 za prvo osetnije vođstvo 19:16. Publika je u tim momentima dala dodatni vetar u leđa zahuktalim „putarima“ koji su do kraja utakmice kažnjavali sve propuste u odbrani Sloge za pobedu 31:25.

Na ovom susretu domaće igrače predvodili su Đekić i Jelić sa po 6 golova a po četiri puta u listu strelaca upisali su se Radović, Stevanović i Potpara. U ekipi Sloge daleko najefikasniji bio je bekovski dvojac Krsmančić sa 8  i Pavlović sa 7  golova.

U narednom kolu, koje je na programu u subotu 22. aprila, rukometaši Spartak Vojputa gostuju u Novom Sadu, gde ih očekuje lider na tabeli i aktuelni prvak, ekipa Vojvodine.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 1467
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.