Komentara: 0
Pregleda: 1977

Rukometaši Spartaka savladali Jugović (24:17)

28.11.2016. u 12:16h
Izvor: Subotica.com
Očekivana pobeda protiv ove godine neprepoznatljivog Jugovića koji se grčevito bori da održi glavu iznad vode. Subotičani su ponovo na poziciji broj 4 tabele Superlige.
Rukometaši Spartaka savladali Jugović (24:17)

Subotičani su ostvarili drugu pobedu u samo tri dana i sa nova četiri boda istakli kandidaturu za plejof. "Putari" su odigrali sigurno, nametnuli su svoj ritam od samog početka utakmice i na kraju rutinski trijumfovali.

Posle prvih 30 minuta Spartak je imao +5, a u drugom delu ta razlika je išla i na +9 (22:13, 51'). S obzirom da je bilo jasno da u ovom meču neće biti neizvesne završnice, priliku da se pokažu pred domaćom publikom imali su i juniori Spartaka koji su to i iskoristili na najbolji način. Zaigrali su Kojadinović, Ristić i Mikić da bi u finišu utakmice svoj debi u prvom timu zabeležio i Jovan Peić Tukuljac.

Odlično raspoložen na golu Subotičana bio je golman Petrović koji je ulivao dodatnu sigurnost odbrani i otvarao akcije za brze realizacije. Bolji od ostalih u realizaciji bio je Županjac sa šest preciznih šuteva, jedan više od Jelića, dva od Đekića i Perovića.

Rukometaši Spartaka savladali Jugović (24:17)

Rukometni klub "Spartak Vojput"

Spartak Vojput - Jugović 24:17 (12:7)

Hala sportova u Subotici.
Gledalaca oko 900.
Sedmerci: Spartak Vojput 4/4, Jugović 4/3.
Isključenja: Spartak Vojput 8 minuta, Jugović 4 min.

Spartak Vojput: Kosović, Kojadinović, Ristić 1, Đekić 4, Mikić, Perović 4, Stevanović, Potpara, Medić 2, Delibašić 1, Petrović, Peić Tukuljac, Županjac 6, Jelić 5, Rakocija 1, Abadžić.

Jugović: Seleši 1, Žikić 2, Vrgović 4, Laković 1, Lisica 2, Grozdić 2, Jokić, Bogojević, Stanojlović, Kurteš 2, Marić, Kočić 1, Milosavljev, Ratković 1, Manojolović, Rodić 1.

Posle 12 odigranih kola Spartak drži poziciju broj 4 sa petanest osvojenih bodova (7 pobeda, 4 poraza i remi). U narednom kolu Spartak gostuje u Pančevu, ekipi Dinama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1977
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.