Komentara: 0
Pregleda: 1968

Rukometaši Spartaka protiv Partizana u sredu

21.11.2016. u 11:01h
Izvor: Subotica.com
Meč 11. kola Superlige za rukometaše između Spartaka i Partizana igra se u sredu od 19 časova u Hali sportova u Subotici, a ulaz je besplatan.
Rukometaši Spartaka protiv Partizana u sredu

"Putari" ove sezone igraju promenjivo, odigrali su nekoliko mečeva u kojima su pokazali ono što se od njih očekuje, a sa druge strane bilo je i par mečeva u kojima su podbacili, ili gubili bodove u samoj završnici.

Posle dva uvodna meča sezone ekipa Slaviše lakovića u narednih osam kola nije uspela ponovo da veže dve pobede. Uprkos četiri poraza na polovini prvenstvene trke, nijedan od njih nije se desio "kući" i nadamo se da će tako ostati i posle narednog meč koji se igra u Subotici u nestandardnom terminu (sreda, 19 časova).

Protivnik Spartak Vojputu u 11. kolu Superlige biće beogradski Partizan, koji u Suboticu stiže sa rezultatima koji su svakako i za ovaj klub ispod njihovog renomea. Posle poraza u Aranđelovcu, od ekipe koja kao i Subotičani računa da će se domoći plejofa, Spartak je imao desetak dana da se pripremi za naredni meč, a kako će to sve izgledati imaće prilike da pogledamo u sredu od 19 časova u subotičkoj Hali sportova.

Iz RK "Spartak Vojput" pozivaju ljubitelje rukometa, navijače i sve zainteresovane građane da pruže podršku gradskom klubu u borbi za povratak na pobedničke staze, u nadi da će Spartak i ove godine zaslužiti igranje plejofa, odnosno boriti se za titulu šampiona Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1968

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.