Komentara: 0
Pregleda: 1590

Rukometaši Spartaka poraženi od Vojvodine u Novom Sadu (28:23)

23.04.2017. u 12:48h
Izvor: Subotica.com
U četvrtom kolu plejofa rukometaši Spartaka izgubili su Novom Sadu od Vojvodine rezultatom 28:23, čime su "putari" došli do bilansa 2:2 u pobedama. U borbi za titulu šampiona Srbije Subotičani trenutno drže poziciju broj 4, sa skoro duplo manje bodova od Vojvodine.
Rukometaši Spartaka poraženi od Vojvodine u Novom Sadu (28:23)

Aktuelni šampion Srbije kako se borba za titulu zahuktava tako igra sve bolje. Subotičani su pokušali da pariraju odličnim Novosađanima, sa kojima su u prethodnih šest meseci odigrali čak 5 susreta, ali nažalost to su uspeli samo u prvih petnaestak minuta..

Jedinu prednost na utakmici Subotičani su imali pri rezultatu 6:7 u 15. minutu, ostatak susreta pripao je u prednosti domaćih rukometaša koji su odigrali veoma dobro u odbrani i raznovrsno u napadu. Bekovski trio Orbović, Jovanović i Ostojić postigli su 12 golova, a dobro je funkcionisala saradnja sa kružnim napadačem Pešićem.

Rukometaši Spartaka su meč izgubili sredinom drugog poluvremena kad su "lale" nanizale tri pogotka i po pri put se ozbiljnije odlepile (18:13), što se na kraju ispostavilo bilo preteško za sustići. U ovom periodu Spartak je imao problem u realizaciji, pa i one dobre odbrane kojih je bilo sasvim solidnom nisu uspele da se materijalizuju na drugoj strani. Desetak minuta pre kraja susreta Vojvodina je imala i +7 (25:18) i bilo je i više nego jasno da će Vojvodina slaviti u ovom susretu. Spartak je do kraja samo uspeo da ublaži zaostatak i na kraju je na semaforu stajalo 28:23 za domaćina.

Rukometaši Spartaka poraženi od Vojvodine u Novom Sadu (28:23)

Foto: Rukometni klub "Vojvodina"

Na kraju utakmice proglašeni su najbolji pojedinci u obe ekipe. Epitet najboljeg među domaćima poneo je Miloš Orbović, strelac 7 golova na utakmici, dok je najbolji u redovima Spartak Vojputa bio Marko Perović sa 6 golova.

Vojvodina - Spartak Vojput 28:23 (13:11)
Sedmerci: Vojvodina 3/0, Spartak Vojput 3/2.

Vojvodina: Arsenić, Đukić 2, Orbović 7, Milić, Popov 1, Radonjić, Ostojić 2, Perović, Stojanović 3, Jovanović 4, Bojanić, Pešić 5, Stanković 3, Davidović 1, Grozdanović, Vučković.

Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić 3, Radović 2, Perović 6, Stevanović, Kojadinović, Potpara 2, Medić, Delibašić 1, Petrović, Županjac 2, Jelić 3, Petrović Ilija 1, Rakocija 3, Abadžić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 13 časova
Komentara: 0
Pregleda: 1590
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.