Komentara: 0
Pregleda: 1605

Rukometaši Spartaka poraženi od Neksea (32:22)

07.12.2015. u 11:08h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Spartak Vojput je seriju gostovanja u decembru mesecu počeo porazom u Našicama od ekipe Nexe. Subotičani su dobro otvorili utakmicu i rezultatski bili ravnopravni prvih desetak minuta, kasnije su se domaćini uspeli rezultatski odvojiti i na kraju ubedljivo trijumfovati.
Rukometaši Spartaka poraženi od Neksea (32:22)

Subotičani su poveli golovima Jelića i Županjca sa 2:0. Odgovorio je Nexe i u 4. minutu Vegar poravnava. Lojaničić ponovo dovodi Spartak Vojput u vodstvo od 3:2. Domaćini prvi put dolaze u vodstvo u 11. minutu golom Sršena za 5:4. U sledećem napadu Lojaničić dovodi utakmicu u egal, 5:5.

Rukometaši Neksea su ubrzali igru u napadu što je tokom celog susreta predstavljao problem za Spartak, posle čega postižu tri gola u nizu i dolaze do prednosti od 8:5 polovinom prvog poluvremena.

Rukometaši Spartaka poraženi od Neksea (32:22)

foto: SEHA liga

Pokušali su putari da se rezultatski približe, međutim napravili su veliki broj tehničkih grešaka u napadu što su raspoloženi domaćini grubo kažnjavali. Sa dva uzastupna gola Nenadića, Nexe je dva minuta do isteka prvog dela po prvi put poveo sa sedam golova razlike, 17:10.

U poslednjem napadu Đekić smanjuje na 19:13 i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U nastavku ista slika na terenu. Domaćini raspoloženi i veoma brzi u fazi napada uspevaju da kazne svaku grešku Spartak Vojputa. Golman Stojanović uspeo je da odbrani tri sedmerca ali ni to nije pomoglo da se razlika ozbiljnije smanji.

Prednost je polako rasla u korist Nexea da bi deset minuta pre kraja poveli sa deset golova.

Rukometaši Spartaka poraženi od Neksea (32:22)

Trener Zeljković šansu je tada pružio mlađim igračima pa su se na terenu u postavi našli Rakocija, Perović i mladi Peić Tukuljac. Na kraju ubedljiva pobeda domaćina od 32:22.

Spartak Vojput - Nexe 32:22 (19:13)

Sportska hala u Našicama. Gledalaca: oko 2.000. Sudije Dino Konjičanin i Amar Konjičanin, Isključenja: Nexe 4 minuta, Spartak Vojput 4 min. Sedmerci: Nexe: 5/2, Spartak Vojput: 4/4.

Nexe: Lelić Perica (10 odbrana), Eter Albin 4, Mrđenović Marko 1, Barišić Jaman Saša 2, Juzbašić Martin (1 odbrana), Sršen Ivan 4, Jurjević Tibor 3, Sokolić Luka 2, Nuić Tomislav 3, Božić Pavletić Josip 6, Sakić Marin, Halilković Damir, Dundović Toni 1, Vegar Marin 2, Nenadić Mislav 4, Herceg Mirko

Spartak Vojput: Vukoslavović Dušan, Kosović Dušan, Peić Tukuljac Željko, Đekić Đorđe 2, Perović Marko 1, Knežević Milan 2, Ljubojević Borislav 3, Lojaničić Miloš 2 ,Radulović Radule, Distol Ivan 1, Županjac Bojan 6, Jelić Veselin 2, Rakocija Vukašin 2, Čupić Slobodan 1, Stojanović Dražen (9 odbrana).

Nema puno odmora za Subotičane, već u sredu očekuje ih nova utakmica u SEHA ligi kada gostuju u Banja Luci ekipi Borca.

 

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1605
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

regionalna rukometna liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.