Komentara: 0
Pregleda: 1610

Rukometaši Spartaka poraženi od Borca u Banjaluci (28:24)

11.12.2015. u 09:37h
Izvor: Subotica.com
U dvanaestom kolu regionalne SEHA lige rukometaši Spartak Vojputa gostovali su ekipi Borca iz Banja Luke gde su poraženi rezultatom 28-24 (19-13).
Rukometaši Spartaka poraženi od Borca u Banjaluci (28:24)

U prvih dvadesetak minuta ekipe su bile prilično ravnopravne a domaćin je ozbiljniju prednost stekao pred kraj prvog poluvremena. Pogođali su domaći u serijama, imali raspoložene Borisa Šekarića i Branislava Obradovića i na odmor otišli sa šest golova prednosti.

Početkom drugog poluvremena najbolji strelac Spartaka, Bojan Županjac, sa dva vezana pogodka smanjuje zaostatak na četiri gola i najavljuje bolju igru svog tima. Putari su zaostatak sa poluvremena prepolovili u 35. minutu nakon što je precizan bio Đorđe Đekić.

Rukometaši Spartaka poraženi od Borca u Banjaluci (28:24)

foto: SEHA liga

Nakon nešto slabijeg starta drugog dela domaćin je podigao nivo igre najpre zahvaljujući raspoloženom Branislavu Obradoviću. Desni bek banjalučke ekipe pogađao je u visokom procentu i omogućio svom timu sigurnu prednost od pet pogodaka. Možda i poslednju priliku da stigne do nešto neizvesnije završnice Spartak Vojput je imao pri rezultatu 26-23 nakon što je Županjac iskoristio sedmerac četiri minuta pre kraja susreta.  Samo minut kasnije sedmerac je dosuđen i u korist domaćina a siguran izvođač bio je Stefan Janković. U poslednja dva minuta nije bilo većih uzbuđenja i Borac je slavio rezultatom 28-24 na radost oko 1500 ljubitelja rukometa u dvorani ,,Borik''.

Rukometaši Spartaka poraženi od Borca u Banjaluci (28:24)

foto: SEHA liga

Igrače Spartak Vojputa sudijski par iz Makedonije isključio je pet puta dok su domaći imali dva isključenja manje. Meč je u potpunosti obeležio Branislav Obradović koji je postigao 9 golova iz 11 pokušaja a pratio ga je Mirko Mikić sa 4 gola. U poraženom taboru ponovo je najefikasniji bio Bojan Županjac sa 6 golova dok su Basarić i Lojaničić postigli po 5.

Rukometaše Spartak Vojputa očekuju mečevi u Makedoniji protiv Strumice i Vardara nakon čega odlaze na pauzu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1610
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukometni klub spartak vojput

seha liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.